Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

NorskDyrehelse Kosttilskudd MultiFlex 140 g

Pris: 279,-
Utsolgt
Produktbeskrivelse

NorskDyrehelse MultiFlex er et kosttilskudd for hunder mellom 18 mnd. og 7 år. Inneholder viktige næringsstoffer som bidrar til en god ledd- og beinhelse.

MultiFlex fra Norsk Dyrehelse er et kosttilskudd som består av en spesialblanding med verdifulle og viktige næringsstoffer som er godt for en god ledd- og beinhelse på lang sikt. Spesielt utviklet som et forebyggende leddprodukt til hunder mellom 18 mnd. og 7 år. Egner seg godt til aktive familiehunder, hunder som er utsatt for slitasjer og til hunder som trener mye som f.eks. jakthunder og redningshunder. Kosttilskuddet består av leddproduktene Glukosamin, MSM, Grønnleppemusling, Kondroitin, C-vitamin og aminosyren L-arginin som bedrer blodsirkulasjonen.

Glukosamin er et av de viktige næringsstoffene MultiFlex inneholder - et produkt som har blitt brukt til leddbehandling i over 20 år. Betennelser i ledd og bein kan føre til svekket livskvalitet og minske livsgleden hos hunden. Glukosamin kan være veldig essensielt i en slik situasjon da det både kan virke betennelsesdmpende, men også smertelindrende. Mange har opplevd å få livskvaliteten hos hunden sin tilbake når at den inntar dette tilskuddet. Et annet næringsstoff MultiFlex inneholder er MSM som er rene byggesteiner til ledd, bein, brusk, sener, muskler, bindevev og hår. Grønnleppemusling styrker ledd- og bein samt bidrar til å forebygge slitasjer. C-vitamin styrker immunforsvaret, leverfunksjon og urinvev.

MultiFlex er proppet med byggesteiner for ledd- og bein, bidrar til bedre ledd- og beinfunksjon samt forebygger mot slitasjer og skader. I tillegg kan MultiFlex lindre allerede oppståtte plager og senke utviklingen av artrose. Ved å innta dette kosttilskuddet kan hunden også få lengre utholdenhet på tur og treningsøkter. 

NorskDyrehelse MultiFlex Kosttilskudd for ledd og bein

  • Består av verdifulle næringsstoffer for ledd- og bein
  • For hunder mellom 18 måneder og 7 år
  • Egner seg godt til aktive hunder, hunder som trener mye og hunder som er utsatt for slitasjer
  • Forebygger mot slitasjer, leddgikt og skader
  • Kan virke betennelsesdempende og smertelindrende
  • Styrker immunforsvar, urinvev og leverfunksjon
     

Dosering:
Blandes i maten 1 gang pr dag. Måleskje medfølger i boksen.

Størrelse på hund Hvor mye 140g varer ca. 310g varer ca.
Katt/Hund opp til 10 kg 1 måleskje 100 dager 220 dager
Hund mellom 10-20 kg 2 måleskjeer 50 dager 110 dager
Hund mellom 20-30 kg 3 måleskjeer 33 dager 73 dager
Hund over 30 kg 4 måleskjeer 25 dager 55 dager

 

Innhold pr. måleskje á 1,4 g (1,8 ml)
Glukosamin 400 mg
MSM 400 mg
Grønnleppemusling 250 mg
L-arginin 200 mg
Kondroitin 100 mg
C-vitamin 50 mg
Mangan 11 mg

Se alle produkter fra NorskDyrehelse
Innhold og ingredienser

Ingredienser:
Glukosaminsulfat 2kcl, Metylsylfonylmetan, frystorkatpulver fra Grønnleppemusling, L-arigin, kondroitinsulfat, kalsiumskorbat (C-vitamin), Mangan

Innhold:
Protein 21%, Råfett 3,6%, Råaske 16%, Råfibrer 3%, resterende er karbohydrater og vann