Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

NorskDyrehelse Kosttilskudd Grønnleppemusling 120 tabl

Pris: 319,-
Utsolgt
Produktbeskrivelse

NorskDyrehelse Kosttilskudd Grønnleppemusling 120 tabl. er bra for leddenes normale funksjon og forhindrer at leddproblemer skal oppstå hos hunden.

Grønnleppemusling er en nr.1 storselger blant leddpreparater, i tilegg til å være anbefalt av NKK. Grønnleppemuslingen fra NorskDyrehelse er et helt naturlig produkt fra New Zealand som inneholder mange nyttige næringsstoffer, blant annet mineraler, glukosaminglykaner, kondroitin, umettede fettsyrer, antioksidanter og omega-3,-6,-9. Disse næringsstoffene er svært viktige byggestener for leddbrusken og fremmer leddenes normale funksjoner, samt forhindrer at leddproblemer skal oppstå. Grønnleppemusling kan også i tillegg virke smertestillende og betennelsesdempende.

Grønnleppemusling bidrar til god generell helse på lang sikt og kan gis med forebyggende formål til valper fra 5 måneder, unghunder, men også til voksne hunder. Kan også med fordel kombineres med MSM.

Tips fra NorskDyrehelse:
''
Dette er det leddpreparatet som har vist mest synlig effekt. Vi forsøker alltid å få våre glukosaminkunder til å prøve grønnleppemusling, ettersom dette produktet er mye bedre. For eksempel eldre hunder, hunder som har problem etter korsbåndsoperasjoner, løse benbiter, artrose eller andre leddplager.''

NorskDyrehelse Kosttilskudd Grønnleppemusling 120 tabl.

  • Nr. 1 storselger av leddpreparater
  • 100% naturlig produkt
  • Inneholder mange livsviktige næringsstoffer
  • Byggestener for ledd og bein, samt styrkende
  • Forhindrer leddproblemer, slitasje og smerter
  • Kan virke smerte- og betennelsesdempende 
  • Bidrar til en bedre helse generelt
     

Innhold pr 1 tablett á 0,9 g: Grønnleppemussling 500 mg

Dosering:
En tablett per 20 kilo hund/dag. Tabletten lar seg enkelt dele med en kniv.

For de hundene med sensitiv mage, anbefaler vi at du starter med en lav dose og sakte øker dosen. Er hunden din allergisk mot skalldyr, anbefaler vi ikke at dere velger grønnleppemusling - gjerne spør din veterinær om tips til alternativ.

Se alle produkter fra NorskDyrehelse
Innhold og ingredienser

Ingredienser:

Frysetørket pulver av grønnleppemussling fra New Zeeland. Tabletthjelpemiddel (Micro crystalline cellulose, Dicalcium Phosphate, Magnesiumstearate, Kiseldioxid)