Kjøp for over 599 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Non-Stop Dogwear Wool Dog Jacket 2.0 Vinterdekken Dark Teal 60 cm

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Non-Stop Dogwear Wool Jacket er utviklet med tanke på å forbedre restitusjonen til hunden din under og etter utendørseventyr.

Den unike sammensetningen av merinoull og polyester gir jakken en imponerende kombinasjon av egenskaper. Ull, kjent som naturens eget ytelsesfiber, utmerker seg med sin fremragende evne til å holde varmen, regulere temperaturen, puste og motstå lukt. Ull har en lang tradisjon i Norge, takket være dens evne til å absorbere fuktighet uten å føles kald eller våt. Polyester bidrar til jakkens holdbarhet og raske tørketid. Områder som er utsatt for slitasje, er forsterket med softshell-materiale.

Non-stop dogwear Wool dog jacket er utformet med justerbarhet for å sikre en optimal passform for din hund. Beinstropper bidrar til å holde jakken på plass, og jakken er designet for å dekke hundens store muskelgrupper samtidig som den gir komfort og full bevegelsesfrihet.

Tekniske spesifikasjoner inkluderer:

  • Stoff: 40% merinoull, 38% polyamid, 22% resirkulert polyester med Micron nummer 21,5 og en tetthet på 380gr/m2.
  • Softshell-materiale for forsterkning.
  • Hypalon og nylon webbing for økt holdbarhet.
  • Reflekterende lapper for økt synlighet.
  • Aluminium spenne for enkel justering.
  • Tilgjengelige størrelser fra 27 til 70.
  • Farge: Mørk blågrønn.

Denne hundejakken kombinerer altså naturfiberens fordeler med moderne materialer og design for å gi en optimal opplevelse for hunden din under ulike værforhold og aktiviteter.

For å velge riktig størrelse mål hundens rygglengde fra nakke til halerot. 

Se alle produkter fra Non-Stop Dogwear