Kjøp for over 599 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

K9 Intensive Aloe Vera Coat Cure 500 ml

Pris: 499,-
Utsolgt
Velg variant
Produktbeskrivelse

K9 Intensiv Aloe Vera Coat Care for kjæledyr passer til hunder og katter med skadet, matt og livløst hår. Ingrediensene trenger dypt inn i håret for å nære og regenerere håret fra innsiden og ut. De bidrar til å gi pelsen riktig mengde fuktighet. Kuren glatter ut, gir glans, revitaliserer og forbedrer den naturlige fargen, gjør floker lettere å gre og er antistatisk, kontrollerer krus og gir håret riktig volum. Beskytter kjæledyrets pels mot ytre skader, inkludert varme, UV, vind og forurensning. Kan brukes til kjæledyr med sensitiv, allergiutsatt hud.

K9 Intensive Aloe Vera Coat Cure Conditioner er ideell for både hjemmebruk og profesjonell bruk. Flott for å forberede hunden din til utstilling. Passer til alle pelstyper og farger på hunder, katter og andre kjæledyr. Kan brukes som vanlig balsam etter sjamponering eller som intensiv ukentlig kondisjoneringsbehandling.

Aktive ingredienser :

  • Aloe Vera: en utmerket kilde til næringsstoffer for kjæledyrets hud og pels. Har antibakterielle og antifungale egenskaper. Hemmer frie radikaler. Beskytter mot dehydrering og skadelige effekter av miljøfaktorer ved å danne en film på overflaten av huden og frakken. Reduserer rødhet, skalering og kløe i huden og øker helbredelsen av mindre kutt og skraper. Hydrerer og mykgjør pelsen, og etterlater den med en vakker glans og glans. Gir volum, revitaliserer pelsen og gjør børstingen enklere.
  • Vitamin B5: Beroliger tørr og irritert hud, reduserer flassing. Nærer og styrker håret, reduserer følsomheten for brudd.
  • Hvete Protein: Styrker håret. Penetrerer strukturen, fyller feil og lukker neglebåndet. Dette gjør håret sterkere, mer motstandsdyktig og mindre utsatt for skade og tap av fuktighet. Glatt overflate reflekterer lys og bidrar til å forhindre at forurensende stoffer trenger inn.

Bruk instruksjoner :

Etter å ha vasket kjæledyrets pels med K9-sjampo, bruk K9 Intensiv Aloe Vera Coat Care på fuktig pels og kam gjennom. La stå i 5-15 minutter. Skyll av med lunkent vann.

Se alle produkter fra K9
Innhold og ingredienser

Ingredienser :

Vann, cetaryl alkohol, glyserolstearat, steralkoniumklorid, D-panthenol, hydrolysert hveteprotein, natrium PCA, polydimetylsiloksan, aloe vera, parfyme, presevative, pH 3,5.