Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

K9 Crisp Mist Texturizer 2,7 l

Pris: 899,-
Utsolgt
Produktbeskrivelse

K9 Crisp Mist Texturizer er en tekstureringsspray kjæledyr med grov pels, Gir ekstra hold og tekstur til strøk som trenger et fastere volum og følelse. Den antistatiske virkningen øker volumet uten å forårsake overdreven krusing som er vanskelig å kontrollere. Trygg å bruke, inneholder ingen alkohol eller andre hårskadelige stoffer. Nærer og pleier håret, beriket med Aloe Vera og Provitamin B5. Opprettholder riktig fuktighetsnivå og beskytter håret mot skadelige eksterne faktorer som varme, støv og luftforurensning. Den etterlater pelsen blank og lett å børste. Holder kjæledyrets pels skinnende om den brukes jevnlig.

K9 Crisp Mist Texturising Spray er formulert for å fungere skånsomt. Kan brukes til kjæledyr med sensitiv hud utsatt for irritasjon og allergi. Egnet til bruk på hunder, katter og andre kjæledyr. Flott for hjemmebruk og profesjonell bruk. Passer for å forberede hunden din til utstilling.

Aktive ingredienser:

  • Aloe Vera: en utmerket kilde til næringsstoffer for kjæledyrets hud og pels. Har antibakterielle og antifungale egenskaper. Hemmer frie radikaler. Beskytter mot dehydrering og skadelige effekter av miljøfaktorer ved å danne en film på overflaten av huden og pelsen. Reduserer rødhet, flass og kløe i huden og øker helbredelsen av mindre kutt og skraper. Hydrerer og mykgjør pelsen, og etterlater den med en vakker glans og glans. Gir volum, revitaliserer pelsen og gjør børstingen enklere.
  • Vitamin B5: Beroliger tørr og irritert hud, reduserer flassing. Nærer og styrker håret, reduserer følsomheten for brudd.

Bruk anvisninger:
Spray på pelsen og kam eller føn.

Se alle produkter fra K9
Innhold og ingredienser

Ingredienser :

Aqua, cetylstearat, sertifisert aloe vera, D-panthenol, kopolymer, duft. pH 5,5.