Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Douxo S3 SEB Mousse til hund og katt 150 ml

Pris: 319,-
Utsolgt
Produktbeskrivelse

Douxo S3 SEB mousse er en mousse for bruk på tørr og flasset hud hos hund og katt. Produktet balanserer og styrker hudbarrierens økosystem og er fuktighetsgivende samt mykgjørende med balsameffekt. Inneholder ophytrium som styrker hudbarrieren, balanserer hudens mikroflora og demper hudirritasjon. Bidrar også til å regulere talgproduksjonen og Malassezia-tilveksten. Moussen er kvalitet- samt toleransetestet på både dyr og mennesker, og har en hypoallergen duft (kokos og vanilje). Balansert pH (5,4-5,6) som fremmer en rik og mangfoldig mikrobiota.

Bruksanvisning:

  • Brukes i tørr pels. Børst pelsen.
  • Rist flasken. Trykk moussen ut i hånden.
  • Massér den godt inn i huden. Gjenta for å dekke hele hudområdet.
  • La moussen tørke. Skal ikke skylles ut.

Bruk ett pumpeslag per kilo for dyr under 6 kilo og ett pumpeslag per 2 kilo for dyr over 6 kilo. Dobbel dose til dyr med lang/tett pels. Unngå området rundt øyne og munn. Kan brukes alene eller i kombinasjon med Douxo S3 Seb Shampoo. I kombinasjon med sjampo anbefales: sjampo på dag 1, mousse på dag 3 og 6 den første uken. Fortsett med mousse 3 ganger i uken i ytterligere 2 uker.

 

Forsiktighetsregler: 

  • Kun til utvortes bruk. 
  • Oppbevares utilgjengelig for barn og dyr.
Se alle produkter fra Douxo
Innhold og ingredienser

Ingredienser :

Ophytrium,Seboliance, Panthenol (Provitamin B), Pentavitin, Hypoallergen duft (kokos og vanilje). Balansert pH (5,4-5,6) som fremmer en rik og mangfoldig mikrobiota.