Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Dibaq Sense Dog Joint & Mobility Kosttilskudd 200 gr

Pris: 499,-

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Dibaq Sense Dog Joint & Mobility Kosttilskudd er et supplement som brukes i tillegg til normal fôring for voksne og eldre hunder.

Dibaq Sense Dog Joint & Mobility Kosttilskudd forbedrer mobiliteten ved å lindre leddproblemer. Takket være den komplette formelen, som inkluderer betennelsesdempende MSM og boswellia, er tilskuddet spesielt egnet for eldre hunder som har problemer med muskel- og skjelettsystemet forårsaket av skade eller alder. Forbedrer forebyggende helse i bevegelsesapparatet. Det er beriket med bioaktive kollagenpeptider i form av den tilsatte ingrediensen Petagile for å fremme sunn leddhelse. 

Bruksanvisning: Tilskuddet bør administreres regelmessig, ideelt blandet med mat. Daglig dose kan deles avhengig av fôringsfrekvens. Det anbefales å gi tilskuddet i tre måneder. Hvis det er nødvendig å gjenta behandlingen, anbefales det å ta en pause (omtrent en måned). I alvorlige tilfeller (betydelig smerte under bevegelse, forsøk på å redusere artrose, etc.), kan tilskuddet administreres uten avbrudd. I slike situasjoner må behandlingslengden konsulteres med en veterinær.

Se alle produkter fra Dibaq Sense
Innhold og ingredienser

Ingredienser: Kollagenpeptid, hydrolysert fjærkre-mel og innmat, glukosamin, 13%, hydrolysert kollagen, kondroitinsulfat 5,5%, metylsulfonylmetan 5,2%, haibrusk, sjellskall (forkalket), hyaluronsyre 0,8%, Boswellia serrata-ekstrakt 0,5%.

Analytiske bestanddeler: Rått protein 72%, råfett 1,2%, råfiber 0,1%, rå aske 0,9%.