Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Bjeffehalsbånd

Bjeffehalsbånd til hund

Bjeffehalsbånd til hund

Bjeffehalsbånd til hund er et hjelpemiddel for enkelte hundeeiere. Med riktig trening og kunnskap kan det forbedre oppførselen i enkelte situasjoner, men bjeffehalsbånd til hund skal aldri brukes av noen som ikke har nok kunnskap om temaet. Da kan det være mer skadelig enn det hjelper, og det ønsker selvsagt ingen. Korrekt bruk innbefatter både kunnskap om hunden og hundens oppførsel og signaler den sender ut, og det tekniske hjelpemiddelet som et bjeffehalsbånd er. Du kan kjøpe bjeffehalsbånd på nett i Norge, og alle seriøse butikker selger kun godkjente typer. Elektriske halsbånd er ikke lov å verken bruke eller selge.

Les mer

Petsafe bjeffehalsbånd

Dette er kanskje markedets beste bjeffehalsbånd. Produktene er solid laget og holder høy kvalitet. Du vil tross alt ha noe som alltid virker slik det skal når det kommer til bjeffehalsbånd. Løsningene de bruker er praktiske og oppfinnsomme. Du kan si at de ivaretar hundens beste i en slik situasjon med bjeffehalsbånd, og eier eller hundetrenerens ønske om at halsbånd som hjelper dem med treningen. Blant utvalget finner du både bjeffehalsbånd med ultralyd som sender ut høyfrekvente signaler, og bjeffehalsbånd med duft.

Bjeffehalsbånd - spray

Dette er en veldig vanlig type bjeffehalsbånd. Når hunden bjeffer vil halsbåndets lille beholder spraye hunden med ufarlig væske. Dette reagerer hunden på, og fokus forsvinner bort fra det som forårsaket bjeffing- det er i hvert fall teorien. Bjeffehalsbånd med spray kommer med sitronlukt og som luktfri.  Hvis hunden bjeffer mye må du regne med at lukten blir merkbar i for eksempel rommet hvor bjeffingen skjer. Ingen typer bjeffehalsbånd til hund skal brukes over lengre tid, og heller ikke disse med duft.

Bjeffehalsbånd - ultralyd

Hunder hører på et annet nivå enn oss mennesker- tenk på hundefløyter og den høyfrekvente lyden som kommer fra disse. Du hører bare lyden av luft som blåses gjennom fløyten, mens hunden hører en høyfrekvent lyd og reagerer på denne. Vær klar over at hunder kan ha hørselsproblemer og dette kan være vanskelig å finne ut av. Hvis den ikke responderer på for eksempel hundefløyte eller et slikt bjeffehalsbånd til hund med lyd, kan det være fordi den rett og slett hører dårlig. Som med alle bjeffehalsbånd til hund skal også dette kun brukes av kyndige personer, og det skal heller ikke brukes over lengre tid.

Bjeffehalsbånd - elektrisk

Denne typen bjeffehalsbånd er strengt ulovlig i Norge. De er ikke lov å selge og heller ikke lov å bruke. Det finnes sikkert muligheter for å få kjøpt dem i enkelte land, da ikke alle har like strenge regler som her i Norge. Men elektrisk bjeffehalsbånd til hund er mishandling og skal aldri vurderes. Vi har kommet mye lengre med trening av hund enn det bruken av slike bjeffehalsbånd står for. Det er tilfeller i Norge hvor personer som har brukt slike bjeffehalsbånd har blitt straffet med både fengsel og bøter.

Kjøpe bjeffehalsbånd til hund på nett i Norge

Bjeffehalsbånd til hund kan kjøpes på nett i Norge, men det er et produkt du utvilsomt skal sette deg inn i før du går til anskaffelse. Du må lære deg alt om hvordan produktet fungerer. Du må også lære deg alle metodene for bruk, og ikke minst må du lære om hunder og hunders oppførsel. Det er ingen automatikk i at bjeffehalsbånd til hund på mirakuløst vis får slutt på all uønsket bjeffing. Det krever mye fra deg som eier, og det må understrekes at det på ingen måte skal være ubehagelig for hunden. Bjeffehalsbånd skal ikke brukes hvis hunden viser ubehag eller redsel. Det skal absolutt ikke brukes over lengre tid, kun i enkelte situasjoner for opptrening.

Noen regler og tips for bruk av bjeffehalsbånd

  • Du skal alltid starte med å bjeffehalsbåndet på laveste eller mest forsiktige nivå
  • Vi anbefaler sterkt at du får råd fra veterinær eller annen ekspert hvis du vil bruke det på egenhånd
  • Aldri bruk det over lengre perioder, kun i korte treningsperioder og situasjoner
  • Aldri på valper
  • Små barn skal på ingen måte få tilgang til det, da det ikke er en leke
  • Sjekk at hundens hud ikke blir irritert av bruken
  • Hunder med helseproblemer skal ikke bruke bjeffehalsbånd

Les alltid bruksanvisning til bjeffehalsbånd veldig nøye. Hvis du er klar til å kjøpe bjeffehalsbånd på nett kan vi hjelpe deg.

Vis mindre
1 — 2 av 2 produkter
  • Side 1 av 1
Til toppen