Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Canem Cat Litter Unscented Kattesand 10 L

Pris: 199,-
Pris: 169,-
-15%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Canem Cat Litter Unscented er en finkornet kattesand med ekstra sterk klumpeevne. Den er uparfymert og passer perfekt for katter (og mennesker) som er følsomme for lukter. Canem Unscented Kattesand er laget av utelukkende leire, er uparfymert og støvfri.

Canem Kattesand unscented er laget av 100% naturlig leire, den har en sterk klumpeevne, er uparfymert og helt støvfri. 

  • Klumpende egenskaper: Vår kattesand klumper raskt og solid, noe som gjør rengjøringen en lek. Du trenger ikke lenger å kaste bort tid på å fjerne hele laget med sand – bare fjern klumpene som dannes, og spar både tid og penger.
  • Avansert lukt-kontroll: finkornet sand med ektra høy klumpeevne og absorbasjonsevne forhindrer at urin trekker igjennom og legger seg nederst i toalettet. Gjør det lett å kvitte seg med avfallet som gjør at kattetoaletten holder seg lengre frisk uten at du trenger å bytte all sanden.
  • Helt parfymefri! Passer perfekt for katter eller mennesker som er følsomme for parfymerte lukter. 
  • Støvfri og allergivennlig: Vår kattesand er støvfri og skånsom mot kattens poter og din families helse.
  • Langvarig: Vår kattesand er ekstremt effektiv, noe som betyr at en eske varer lenge. Du trenger ikke å bytte sanden like ofte, noe som sparer deg for tid og penger.
  • Miljøvennlig: Vi bryr oss om miljøet og har laget vår kattesand med naturlige materialer. Den er enkel å kaste og biologisk nedbrytbar.

Gi katten din den beste kattesanden, og opplev en enklere, mer hygienisk og mer behagelig hverdag for både deg og din firbente venn. 

Se alle produkter fra Canem