Kjøp for over 599 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Canem Cat Litter Aloe Vera Kattesand 10 L

Pris: 199,-
Pris: 169,-
-15%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Canem Cat Litter Aloe Vera er en finkornet kattesand med sterk klumpeevne. Kattesanden har en frisk og mild duft av aloe vera for å sikre at hjemmet ditt lukter fantastisk! Opplev den ultimate kattesand revolusjonen med denne eksepsjonelle kattesand fra Canem! Sanden har svært klumpende egenskaper, høy absorbasjonsevne, er støvfri og med en beroligende duft av aloe vera.

  • Canem Kattesand Aloe Vera er laget av 100% naturlig leire med en frisk og kjølig duft av aloe vera, den har en sterk klumpeevne og er helt støvfri. 

  • Klumpende egenskaper: Vår kattesand klumper raskt og solid, noe som gjør rengjøringen en lek. Du trenger ikke lenger å kaste bort tid på å fjerne hele laget med sand – bare fjern klumpene som dannes, og spar både tid og penger.

  • Avansert lukt-kontroll: Vår spesielle formel kombinerer de overlegne klumpende egenskapene til leiren brukt i sanden, i tillegg til en aloe vera duft. Dette resulterer i umiddelbar nøytralisering av ubehagelige lukter fra kattens avføring og urin.

  • Langvarig friskhet: Vår kattesand med lavendel duft holder hjemmet ditt friskt i lengre tid. Du vil nyte den herlige aloe vera-duften hver gang du nærmer deg kattetoalettet, og gjestene dine vil aldri merke noen uønskede lukter.

  • Støvfri og allergivennlig: Vår kattesand er støvfri og skånsom mot kattens poter og din families helse.

  • Langvarig: Vår kattesand er ekstremt effektiv, noe som betyr at en eske varer lenge. Du trenger ikke å bytte sanden like ofte, noe som sparer deg for tid og penger. 

  • Miljøvennlig: Vi bryr oss om miljøet og har laget vår kattesand med naturlige materialer. Den er enkel å kaste og biologisk nedbrytbar.

Gi katten din den beste kattesanden, og opplev en enklere, mer hygienisk og mer behagelig hverdag for både deg og din firbente venn. 

Se alle produkter fra Canem