Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Rogz Sparklecat Refleks Kattesele med bånd S / 24-40 cm Rosa

Pris: 399,-
Ekspresskjøp

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Matchende kattesele og bånd med glitter og refleks som øker synligheten og sikkerheten på mørke kvelder. Justerbar og komfortabel for katten å ha på. Båndet er 1,8 meter langt.

Rogz Sparklecat Kattesele med kobbel er perfekt for katter som har lyst på litt glitter og stas i livet. Selen er justerbar og du får matchende bånd i samme motiv. Fin til bruk for å gå på tur, for kattunger som er nysjerrig på verden utenfor huset eller til tilvenning av nytt uteområde. 

Rogz Sparklecat sele og bånd har ikke bare gitter og fint motiv, de er nemlig laget i et mykt og stilig nylonvevd materiale som også er reflekterende! Om mørke kvelder blir katten mer synlig og dere kan trygt gå tur langs veien eller i parken. 

Selen og båndet fra Rogz er ripebestandig og har rullede kanter i endene som er sydd fast slik at det ikke skal være noen løse eller skarpe ender som kan skape ubehag for katten. 

Rogz Sparklecat Kattesele og bånd med glitter og refleks

  • Gå tur med stil - Matchende kattesele og bånd i fine motiv som glitrer!
  • Kattesele med refleks - Øker tryggheten på tur om kvelden
  • Myk og behagelig å ha på uten skarpe eller løse ender
  • Justerbar
  • Fine motiv i forskjellige farger
  • Laget i Sør-Afrika
     

Størrelse: Small
Lengde på bånd: 1,8 m
Lengde på halsbånd: Justerbar mellom 24 - 40 cm
Tykkelse: 11 mm

Blir denne selen for stor? Frykt ikke, vi har den i XS også - Den er justerbar mellom 19,8 - 30 cm. Egner seg godt til kattunger og små katter.

 

Se alle produkter fra Rogz