Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Whimzees Tyggeben Pinnsvin Large 6 stk | 360 g

Pris: 219,-
Utsolgt
Produktbeskrivelse

Whimzees Tyggeben er helt naturlige og sunne tyggeben som er både godt og gøy for din dyrebare hund! De er rent vegetabliske produkter med et lavt kaloriinnhold og et høyt innhold av fiber - som er supert for både tenner og mage.

Whimzees Tyggeben Pinnsvin er sunne tyggeben som er både godt og gøy for din dyrebare hund! Godbitene er rent vegetabliske produkter som har et lavt kaloriinnhold, og er helt supre for å redusere dannelsen av plakk og tannstein. De inneholder kun naturlige ingredienser med høyt innhold av fiber, noe som er spesielt bra for deg dersom du har en hund med sensitiv mage. Ingrediensene er nøye valgt og av så høy kvalitet at selv mennesker kan konsumere disse. 

Helt naturlig

Whimzees Tyggeben inneholder ingen kunstige tilsetningsstoffer, fargestoffer, smakstilsetninger, GMOer, gluten eller animalske bestanddeler.

  • Fremstilt av helt naturlige ingredienser
  • Reduserer dannelsen av plakk og tannstein
  • Bra for sensitive mager

Bruk av produktet

  • Vi anbefaler ett tyggeben om dagen i riktig størrelse - se på bilder for å finne ut hvilken størrelse som passer best til din hund!
  • Whimzees Tyggeben er ikke egnet for hunder under 9 måneder
Se alle produkter fra Whimzees
Innhold og ingredienser

Innhold: Potetstivelse, glyserin, cellulosepulver, lecithin, gjær, maltekstrakt, lupinfrø

Tilsatte næringsstoffer: Naturlige fargestoffer, Grønt produkt: Alfalfaekstrakt, Brunt produkt: ingen ting, Oransje produkt: Annatto

Alle ingredienser er under 20 ppm (Parts Per Million)