Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Provit Voksen Våtfôr til hund 185 g

Pris: 19,-
Utsolgt
Pris: 16,-
-15%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse
Produktbeskrivelse

Provit Voksen er et balansert fullfôr som egner seg for alle hunder. Fôret er sammensatt av 100 % norsk kjøtt fra flere proteinkilder - et sunt og variert kosthold fra en og samme boks. Fôret er kornfritt, inneholder grønnsaker og omega- 3 fra linfrøolje. Omega-3 fra linfrøolje støtter leverens funksjon, og kan bidra til sunn pels, redusere irritasjon i hud og poter og kan i tillegg virke forebyggende mot hjerte- og karsykdommer. Provit Voksen egner seg også godt til sensitive hunder.

Voksen er et livsfaseprodukt fra Provit som er tilpasset alder og inneholder alt hunden din trenger for et sunt og godt liv. 

Fyll gjerne hundens mat i aktiviseringsleker slik at den kan tygge, slikke og kose seg med maten over lengre tid. Tygging og slikking fremmer ro og er stressreduserende. Mange hunder elsker å kose seg med maten på denne måten. På varme sommerdager kan du legge leken med mat i fryseren og deretter servere det til hunden fryst.

Se alle produkter fra Provit
Innhold og ingredienser

Ingredienser : 

Ferskt kjøtt og innmat fra kylling, storfe og svin, vann, friske grønne erter, friske gulrøtter, linfrøolje, teknologiske tilsetninger. 

Tilsetningsstoffer (pr kg) :

Vitamin D3 450 IU, mangan fra mangansulfat 3 mg, sink fra sinkoksid 45 mg, jod fra kaliumjodid 0,375 mg. 

Næringsinnhold :

Protein 11%, fett 12%, aske 2%, fiber 0,4%, vann 68%, kalsium 0,5%, fosfor 0,3%

Energinivå :

Energi (OE kcal/kg) 1750.