Kjøp for over 599 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Provit Go´biten frysetørket kalkun Godbiter til hund 50 g

Pris: 79,-
Utsolgt
Produktbeskrivelse

Provit Go’biten er et helnorsk produkt. Råvarene er hentet fra norske slakterier under streng kvalitets- og veterinærkontroll. De ferdige godbitene produseres og pakkes på Norsk Dyremat AS sitt anlegg utenfor Kristiansund. Frysetørket = uten e-stoffer

Det er til sammen 7 varianter av Provit Go’biten; Lever, Storfekjøtt, Storfevom, Kalkun, Reinsdyrlever, Sei til Hund og Sei til Katt.

Felles for alle smakene er at de er frysetørket. Frysetørking gjør at de ferdige produktene har lang holdbarhet i romtemperatur, uten å tilsette stoffer i maten som konserverer og utsetter naturens gang. Når en råvare frysetørkes så trekkes nesten all fuktighet ut av produktet og man sitter igjen med et “komprimert” næringsinnhold uten å gå på bekostning av smak. Når vannet er trukket ut, blir produkt også lett. Provit Go’biten veier kun ¼ av råvarens vekt, dvs at en pose på 50 gram inneholder 200gram råvarer uten vann. De forskjellig smakene benyttes mest som belønning og godbit, men husk at dette er 100% rene norske råvarer som godt kan brukes i hundematen som smakstilsetning.

Prøv selv og finn din hunds favoritt: oksekjøtt, lever, kalkun, vom, reinsdyr eller sei!

Se alle produkter fra Provit