Kjøp for over 599 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Non-Stop Dogwear Freemotion 5.0 Hundesele Svart/Oransje str 9

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Non-Stop Dogwear Freemotion 5.0 Hundesele er en oppgradert versjon av Non-stops bestselgende trekksele til hund. Detoriginale seledesignet er utviklet, testet og brukt av verdensledende utøvere i canicross, snøresykling og snørekjøring på ski. Denne trekkselen egner seg godt for enhver aktiv hund.

Freemotion harness 5.0 er en justerbar trekksele til hund med ergonomisk passform.

En god sele er avgjørende for hundens komfort, prestasjon og skadeforebygging. Non-stop sydde den første prototypen til Freemotion harness i 2006. Målet var å lage en hundesele som lot hunden nå sitt fulle potensiale. Produktutviklingen har vært kontinuerlig siden.

Denne oppgraderte versjonen av Freemotion harness er resultat av mange års erfaring og testing. Den klassiske Y-formede fronten gir god bevegelsesfrihet for skuldrene og påvirker pusten minimalt. Freemotion harness 5.0 har en polstret halsåpning for optimal stabilitet og støtte. Hundeselen er designet spesielt for aktiviteter med et høyt trekkpunkt, som løping, sykling eller ski. Trekkraften fordeles jevnt over hundens kropp uten å legge press på ryggraden. Kraften i hvert steg utnyttes til det fulle når hunden legger seg i selen, og gjør løping til en ny opplevelse for både deg og hunden din.

Selv om den tidligere modellen allerede kunne vare i et tiår, har de oppdatert materialene som er brukt til Freemotion harness 5.0. Alle stoffer er nøye utvalgt for å være både slitesterke og komfortable. Innsiden er skånsom mot hundens pels. Selen har ingen skarpe kanter, og hver søm har den myke siden mot hunden for å unngå gnag.

3M™ refleks bidrar til økt synlighet på mørke og overskyede dager. Freemotion harness 5.0 er utstyrt med en refleksløkke i nakken som gjør det mulig å se hvordan hunden beveger seg, selv i mørket. Et sikkerhetslys (ikke inkludert) kan festes i denne løkken for ekstra synlighet.

Størrelsesguide :

Størrelse 3 ? 4 ? 5 ? 6 ? 7 ? 8 ? 9 ?
Vekt 180 g 298 g 319 g 378 g 382 g 394 g 416 g
Bryststropp, lengde 20 cm 21.5 cm 21.5 cm 23 cm 24.5 cm 24.5 cm 26 cm
Bryststropp, bredde 5.5 cm 6 cm 6 cm 6 cm 6.5 cm 6.5 cm 6.5 cm
Halsåpning 37 cm 41 cm 46 cm 50 cm 54 cm 60 cm 64 cm

 

Se alle produkter fra Non-Stop Dogwear