Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Nina Ottosson Treat Maze Interactive Puzzle

Pris: 269,-

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Nina Ottosson Hound Treat Maze er et nivå 2-spill perfekt for kjæledyreiere som trenger et fristende solospill for å redusere destruktiv oppførsel og kjedsomhet for valpene. Flott for valper som har mestret nivå 1-spill og er klare for en ekstra utfordring! Dette fargerike hundespillet er lett å fylle med godbiter og kan ristes for å frigjøre duften i tilfelle valpen ikke allerede har lagt merke til det! Treat Maze har ingen ekstra deler, så den er sølfri og lett å rengjøre med såpe og vann.

  • engasjerende og flott for solospill:Treat Maze er et nivå 2 fargerikt, interaktivt hundepuslespill som er designet for å holde hunder engasjerte og fornøyde, samtidig som de forhindrer ødeleggende atferd på grunn av kjedsomhet. Valpen din må lære å kombinere flere trinn for å hente den skjulte godbiten.
  • fyll og riste:Treat Maze kan fylles enten gjennom toppåpningen eller gjennom siden med godbiter og snacks hunden din elsker. Rist hundeleken for å frigjøre den kjente duften av valpens favorittgodbiter, og plasser på bakken før du lar valpen ta en tur!
  • enkel breezy rengjøring:Treat Maze-hundepuslespillet har ingen ekstra avtakbare deler og er lett å håndvaske med såpe og vann. Sørg for å fjerne kibble før vask og lufttørk før neste bruk.
  • bpa-, pvc- og ftalatfri:Nina Ottosson av Outward Hound interaktive godbithund-puslespill er designet med kjæledyrets helse i tankene fra matsikre materialer som du kan stole på med hunden din. Enkel å rengjøre med varmt vann og såpe mellom bruk.
  • på den sikre siden:Ingen leke er uforgjengelig. Ikke la leker ligge hos kjæledyr uten tilsyn. Fjern og skift ut leketøyet hvis det er skadet.
Se alle produkter fra Nina Ottosson