Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Nina Ottosson Aktiviseringsleke Worker 3 til hund

Pris: 499,-

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Nina Ottosson av Outward Hound Dog Worker puslespillet hundeleke er et utfordrende nivå 3 puslespill som vil holde hunden din opptatt i timevis mens de bruker instinktene sine til å jakte på skjulte godbiter. Dette avanserte interaktive hundepuslespillet har 3 trinn som hunden din må lære for å komme til de smakfulle belønningene: sving svømmeføtterne, skyv klossene og snurr midthjulet. Skjulte rom er under svømmeføtter og under midthjulet. Tilgjengelig i flere farger. Laget uten avtagbare deler fra et BPA-, PVC- og ftalatfritt komposittmateriale. Rengjør med varmt vann og såpe.

  • moro avansert nivå:Det interaktive hundepuslespillet Dog Worker nivå 3 vil gi mye moro for de lodne vennene dine og oppmuntre deres naturlige jaktinstinkter. For valper som har mestret nivå 1-2 og er klare til å ta på seg sekvensiell trinnlæring. Flott for å redusere destruktiv atferd på en morsom og givende måte!
  • utfordre hundens sinn:Den smarte valpen din må gjøre 3 trinn for å avdekke godbitene i de skjulte rommene på Dog Worker-leketøyet – sving svømmeføtterne, skyv klossene og snurr midthjulet.
  • ingen flyttbare deler:Dog Worker-hundepuslespillet er holdbart designet med innebygde lekebrikker som ikke kommer ut når hunden din leker.
  • bpa-, pvc- og ftalatfri:Dog Worker Dog leketøyet er laget av et slitesterkt komposittplast- og tremateriale som er BPA-, PVC- og ftalatfritt. Enkel å rengjøre med varmt vann og mild såpe mellom bruk.
  • på den sikre siden:Ingen leke er uforgjengelig. Ikke la leker ligge hos kjæledyr uten tilsyn. Fjern og skift ut leketøyet hvis det er skadet.
Se alle produkter fra Nina Ottosson