Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Lily's Kitchen Woofbrush Dental Chew Dentalastick til hund Mini (10 x 13 g)

Produktbeskrivelse

Woofbrush er en tyggepinne som utgjør en forskjell. Takket være den seige boblende teksturen når Woofbrush tannkjøttkanten for å bekjempe plakk. Den deilige smaken gjør tannrens til en fryd! Vi mener at alle kjæledyr fortjener riktig mat, og det gjelder også tyggepinnene!

Siden hunder spiser «tannbørsten og tannkremen» sin (tyggepinnen), er det viktig at tyggebeinet  er like snilt mot magen som effektiv mot tennene. Woofbrush har blitt nøye laget med hjelp fra kjæledyrtannlegeeksperter for å sikre at den fungerer strålende, og bruker førsteklasses naturlige ingredienser som persille, kokosolje og fennikel for en skikkelig rengjøring uten ekstra tull.

Sørg for at hunden din nyter Woofbrush trygt. Start med å velge riktig størrelse. Sørg for å holde et øye med hunden mens de nyter den deilige tyggepinnen sin.

Mini: En Wofbrush om dagen for å støtte hundens tannhelse, og denne pakken med tanntygger er akkurat passe for mindre hunder (1 kg - 5 kg) å ha en hver dag i uken. Passer fra 6 måneder. En pakke inneholder 10 x 13g. 

Small: En Woof-børste om dagen for å støtte hundens tannhelse, og denne pakken med 7 tanntygger er akkurat passe for små hunder (1 kg - 10 kg) å ha en hver dag i uken. Passer fra 6 måneder og oppover. En pakke inneholder 7 x 22g.

Medium: En Woof-børste om dagen for å støtte hundens tannhelse, og denne pakken med 7 tanntygger er akkurat passe for mellomstore hunder (11 kg - 25 kg) å ha en hver dag i uken. Passer fra 6 måneder og oppover. 7 x 28g. 

Large: En wofbrush om dagen for å støtte hundens tannhelse, og denne pakken med 7 tanntygger er akkurat passe for større hunder (over 26 kg) å ha en hver dag i uken. Passer fra 6 måneder og oppover. 7 x 47g. 

Se alle produkter fra Lily's Kitchen
Innhold og ingredienser

Ingredienser :

Potetmel, tapiokastivelse, glyserin, cellulose, næringsgjær, alger (2,2 %), fennikel (0,3 %), kokosnøttolje (0,3 %), ekstrakt av grønn te (0,2 %), persille (0,1 %)

Næringsinnhold :

Råprotein 5,5 %, Råolje og fett 0,5 %, Råaske 2,0 %, Råfibre 2,5 %. Fuktighet 12 %