Kjøp for over 599 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Lily's Kitchen The Mighty Duck Mini jerky Godbiter til hund 70 g

Pris: 59,-
5 for 4

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Lily's Kitchen The Mighty Duck Mini jerky er Laget med ferskt andekjøtt, skånsomt ovnsbakt for en nydelig og seig tekstur, denne mini-jerkyen er full av verdifullt protein og er en rett og slett deilig, naturlig godbit. Perfekt for trening, mellom måltidene eller bare fordi hunden din fortjener det.

Disse fristende godbitene er laget etter en kornfri oppskrift, med naturlige ingredienser - slik at din pelskledde venn kan nyte dem hver dag. 

 

Fôringsretningslinjer: Disse godbitene passer for hunder fra 4 måneder. Opptil 5 om dagen. Sørg alltid for at det er en bolle med ferskvann tilgjengelig. Vi liker å holde våre firbeinte venner i form og sunne, så det er best å ikke gi dem for mange godbiter. Hold alltid tilsyn med hunden din når den spiser en godbit. (Spente hunder kan noen ganger glemme å tygge!)

Se alle produkter fra Lily's Kitchen
Innhold og ingredienser

Ingredienser :

Fersk tilberedt and (80%), erteprotein, vegetabilsk glyserin (avledet fra rapsolje), destillert hvit eddik. Teknologiske tilsetningsstoffer: Antioksidanter (tokoferolekstrakter fra vegetabilske oljer).

Næringsinnhold :

Råprotein: 33 %, Råfett: 24 %, Råfibre 1 %, Råaske: 5,5 %, Fuktighet 17 %