Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Lily's Kitchen Simply Glorious Chicken Jerky Godbiter til hund 70 g

Pris: 49,-
Utsolgt
Produktbeskrivelse

Lily's Kitchen Simply Glorious Chicken Jerky er laget med fersk kyllingkjøtt, skånsomt ovnsbakt for en nydelig, seig, fleksibel tekstur. Denne snacken er full av verdifullt protein og er en rett og slett deilig, naturlig godbit. Perfekt for trening, mellom måltidene eller bare fordi hunden fortjener det.

Disse fristende godbitene er laget etter en kornfri oppskrift, med naturlige ingredienser og uten ekstra stygge ting - slik at din pelskledde venn kan nyte dem hver dag.

 

Fôringsretningslinjer: Disse godbitene passer for hunder fra 4 måneder. Opptil 5 om dagen. Sørg alltid for at det er en bolle med ferskvann tilgjengelig. Vi liker å holde våre firbeinte venner i form og sunne, så det er best å ikke gi dem for mange godbiter. Hold alltid tilsyn med hunden din når den spiser en godbit. (Spente hunder kan noen ganger glemme å tygge!)

Se alle produkter fra Lily's Kitchen
Innhold og ingredienser

Ingredienser :

Fersk tilberedt kylling (80%), erteprotein, vegetabilsk glyserin (avledet fra rapsolje). Teknologiske tilsetningsstoffer: Antioksidanter (tokoferolekstrakter fra vegetabilske oljer).

Næringsinnhold :

Råprotein: 39 %, Råfett: 20 %, Råfibre: 1,5 %, Råaske: 3 %, Fuktighet: 17 %