Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Lily's Kitchen Rise & Shines Baked treats Godbiter til hund 80 g

Pris: 49,-
39,-
-20%

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Lily's Kitchen Rise & Shines Baked treats er fullpakket med deilige, naturlig næringsrike ingredienser, er disse givende kjeksene den perfekte måten å holde hundekameraten din i tipp topp stand. Inkludert lever- og blackstrap-melasse som gir en fantastisk kilde til jern og B-vitaminer, samt gulrøtter som er fullpakket med karoten for generell helse og gurkemeie som hjelper fordøyelsen og bidrar til å støtte leverfunksjonen. Disse utrolige ingrediensene vil alle bidra til å holde hundens fantastiske skinnende pels!

Fôringsretningslinjer:

Disse godbitene passer for hunder fra 4 måneder. To kjeks per dag. Sørg alltid for at det er en bolle med ferskvann tilgjengelig. Vi liker å holde våre firbeinte venner i form og sunne, så det er best å ikke gi dem for mange godbiter. Hold alltid tilsyn med hunden din når den spiser en godbit. (Spente hunder kan noen ganger glemme å tygge!)

Se alle produkter fra Lily's Kitchen
Innhold og ingredienser

Ingredienser :

Økologisk lett rugmel, økologisk havremel, økologisk hel havre, lever (10 %), organisk solsikkeolje, næringsgjær, organisk blackstrap melasse (4 %), organiske gulrøtter (4 %), organiske solsikkefrø, organisk alfalfa ( 1%), økologiske brennesler (1%), økologiske nyper (1%), økologisk gurkemeie (0,5%). 85 % av ingrediensene er produsert i henhold til reglene for økologisk produksjon.

Næringsinnhold :

Råprotein: 15 %, Råfett: 8 %, Råfibre: 1,5 %, Råaske: 2 %, Fuktighet: 10 %