Kjøp for over 599 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Lily's Kitchen Pork & Apple Sausages Godbiter til hund 70 g

Pris: 59,-
5 for 4

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Lily's Kitchen Pork & Apple Sausages er en knakende pose med saftige små pølser fullpakket med uimotståelig, skikkelig kjøtt! Laget med ferskt svinekjøtt og lufttørket for en tilfredsstillende seig tekstur, er disse herlige pølsene i snackstørrelse fulle av verdifullt protein for en rett og slett deilig, naturlig godbit.

Perfekt for trening, mellom måltidene eller ... bare fordi. Disse fristende godbitene er laget etter en kornfri oppskrift, med naturlige ingredienser og uten unødvendige fyllstoffer - slik at din pelskledde venn kan nyte dem hver dag.

 

Fôringsretningslinjer:

Disse godbitene passer for hunder fra 4 måneder. Opptil 3 om dagen. Sørg alltid for at det er en bolle med ferskvann tilgjengelig. Vi liker å holde våre firbeinte venner i form og sunne, så det er best å ikke gi dem for mange godbiter. Hold alltid tilsyn med hunden din når den spiser en godbit. (Spente hunder kan noen ganger glemme å tygge!)

Se alle produkter fra Lily's Kitchen
Innhold og ingredienser

Ingredienser :

Ferskt svinekjøtt (74 %), erteprotein, vegetabilsk glyserin (avledet fra rapsolje), eple (4 %). Tilsetningsstoffer: Teknologiske tilsetningsstoffer: Antioksidanter (tokoferolekstrakter fra vegetabilsk olje).

Næringsinnhold :

Råprotein: 30 %, Råfett: 26 %, Råfibre: 1,5 %, Råaske: 5,5 %, Fuktighet: 25 %