Kjøp for over 599 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Lily's Kitchen Duck & Venison sausages Godbiter til hund 70 g

Pris: 59,-
5 for 4

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Lily's Kitchen Duck & Venison sausages er laget med ferskt kjøtt av and og hjort, og lufttørket for en tilfredsstillende seig tekstur, er disse herlige pølsene i snackstørrelse fulle av verdifullt protein for en rett og slett deilig, naturlig godbit.

Perfekt for trening, mellom måltidene eller ... bare fordi. Disse fristende godbitene er laget etter en kornfri oppskrift, med naturlige ingredienser og uten ekstra stygge ting - slik at din pelskledde venn kan nyte dem hver dag. 

 

Fôringsretningslinjer: Disse godbitene passer for hunder fra 4 måneder. Opptil 2 om dagen. Sørg alltid for at det er en bolle med ferskvann tilgjengelig. Vi liker å holde våre firbeinte venner i form og sunne, så det er best å ikke gi dem for mange godbiter. Hold alltid tilsyn med hunden din når den spiser en godbit. (Spente hunder kan noen ganger glemme å tygge!)

Se alle produkter fra Lily's Kitchen
Innhold og ingredienser

Ingredienser :

Fersk tilberedt and (70 %), erteprotein, vegetabilsk glyserin (utvunnet fra rapsolje), fersk tilberedt vilt (4 %). Teknologiske tilsetningsstoffer: Antioksidanter (tokoferolekstrakter fra vegetabilske oljer).

Næringsinnhold :

Råprotein: 32 %, Råfett: 25 %, Råfibre 2 %, Råaske: 4 %, Fuktighet 17 %