Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Lily's Kitchen Chicken and Salmon Nibbles Godbiter til valp 70 g

Pris: 59,-
Utsolgt
Produktbeskrivelse

Lily's Kitchen Chicken and Salmon Nibbles er små treningsgodbiter av kylling og laks som har en seig tekstur, utmerket til å lære valpen sine første triks. Laget med nylaget kylling og laks er de skånsomt bakt for en nydelig, seig, fleksibel tekstur. Disse godbitene er fulle av verdifullt protein og utgjør en rett og slett deilig, naturlig godbit.

Disse fristende smakfulle godbitene er fulle av skikkelig kjøtt og fisk, laget med naturlige ingredienser og uten tilsetning av biprodukter eller korn – slik at du kan belønne valpen din når som helst.

 

Fôringsretningslinjer:

Disse godbitene passer for hunder fra 8 uker gamle. Opptil 5 om dagen. Sørg alltid for at det er en bolle med ferskvann tilgjengelig. Vi liker å holde våre firbeinte venner i form og sunne, så det er best å ikke gi dem for mange godbiter. Hold alltid tilsyn med hunden din når den spiser en godbit. (Spente hunder kan noen ganger glemme å tygge!)

Se alle produkter fra Lily's Kitchen
Innhold og ingredienser

Ingredienser :

Fersk kylling (66 %), ferskt tilberedt laks (20 %), vegetabilsk glyserin (avledet fra rapsolje), potet, persille. Tilsetningsstoffer: Teknologiske tilsetningsstoffer: Antioksidanter (tokoferolekstrakter fra vegetabilsk olje).

Næringsinnhold :

Råprotein: 31 %, Råfett: 26 %, Råfibre: 1,5 %, Råaske: 4 %, Fuktighet: 22 %