Kjøp for over 599 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Delibest DeliBest TrainingGoody Godbitpølse storfe 200 g

Pris: 89,-
Utsolgt
Pris: 76,-
-15%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse
Produktbeskrivelse

DeliBest TrainingGoody er laget med mye rent kjøtt, noe som gir den en utrolig bra smaklighet og lukt som hundene elsker og er villige til å jobbe for! Pølsene er enkle å kutte opp i terninger, og kan derfor porsjoneres ut som perfekte treningsgodbiter. Godbitpølser har blitt veldig populære til både kurs og trening, da de tiltrekker seg den ekstra oppmerksomheten du trenger fra din firbeinte bestevenn når dere skal trene sammen! Pølsen holder formen bra selv når den kuttes opp i terninger, også i små biter.

TrainingGoody pølsene er også lave på fett så de er godt egnet også til hunder som må passe på vekten sin. De er laget med kun en proteinkilde, noe som gjør at de er utmerket også for hunder som er sensitiv for enkelte protein kilder. Denne pølsen er kun laget med kjøtt av hest, som er en proteinkilde som hunder sjeldent reagerer på, derfor er denne typen godbit utmerket også for hunder med allergier og enkelte protein intoleranser. Når de ikke brukes til godbiter så kan de selvfølgelig også brukes som våtfôr med sin høye smaklighet, og lite fett egner den seg til både trening men også som en del av en diett. 

Se alle produkter fra Delibest
Innhold og ingredienser

Ingredienser :

80 % storfekjøtt, 20 % poteter

Tilsetningsstoffer (pr kg) :

Vitaminer: 10 000 IE / kg Vitamin A, 600 IE / kg Vitamin D, 125 mg / kg Vitamin E Mineraler: Kalsium: 0,75 %, Fosfor: 0,5 %
Gjennomsnittsverdier: Produktet er utsatt for naturlige svingninger.

Næringsinnhold :

Råprotein: 11,2 %, Råfett: 8,8 %, Råaske: 2,4 %, Råfiber: 0,9 %, Fuktighet: 65 %