Kjøp for over 599 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Canem Cat Litter Clean Paws Fresh Kattesand 10 L

Pris: 199,-
Pris: 169,-
-15%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Canem Cat Litter Clean Paws Fresh er en finkornet kattesand med sterk klumpeevne. Opplev den ultimate kattesand revolusjonen med denne eksepsjonelle kattesand fra Canem! Sanden har svært klumpende egenskaper, høy absorbasjonsevne, er støvfri og har større granulater som gjør at den passer ekstra godt for kattunger og langhårete katter. Vår kattesand er skapt med ett mål for øye: å gjøre kattens liv, og ditt liv, enklere og mer behagelig. Med vår avanserte formel kan du nå si farvel til ubehagelige lukter og rotete rengjøringssesjoner for godt.

  • Canem Kattesand Clean Paws Fresh er laget av 100% naturlig leire, den har en sterk klumpeevne, er helt støvfri og har større granulater.

  • Klumpende egenskaper: Vår kattesand klumper raskt og solid, noe som gjør rengjøringen en lek. Du trenger ikke lenger å kaste bort tid på å fjerne hele laget med sand – bare fjern klumpene som dannes, og spar både tid og penger.

  • Avansert lukt-kontroll: Vår spesielle formel kombinerer de overlegne klumpende egenskapene til leiren brukt i sanden. Dette resulterer i umiddelbar nøytralisering av ubehagelige lukter fra kattens avføring og urin.

  • Større granulater: Denne typen kattesand har større granulater, opp mot hele 4mm. Dette gjør at katten din tar med seg mindre kattesand ut av toalettet og det blir mindre for deg å rydde opp. Det gjør også at denne kattesanden passer ekstra godt for kattunder og langhårete katter.

  • Støvfri og allergivennlig: Vår kattesand er støvfri og skånsom mot kattens poter og din families helse.

  • Langvarig: Vår kattesand er ekstremt effektiv, noe som betyr at en eske varer lenge. Du trenger ikke å bytte sanden like ofte, noe som sparer deg for tid og penger.

  • Miljøvennlig: Vi bryr oss om miljøet og har laget vår kattesand med naturlige materialer. Den er enkel å kaste og biologisk nedbrytbar.

Gi katten din den beste kattesanden, og opplev en enklere, mer hygienisk og mer behagelig hverdag for både deg og din firbente venn. 

Se alle produkter fra Canem