Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Royal Canin Sterilised Kitten Gravy 12x85 gr

Pris: 249,-
199,-
-20%

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Royal Canin Sterilised Kitten Gravy er et komplett vårfôr med tynne skiver i saus for steriliserte katter fra 6 til måneders alder.

ROYAL CANIN® Kitten Sterilised Gravy-våtfôr er sammensatt spesifikt for å støtte de ernæringsmessige behovene hos kastrerte kattunger i «konsolideringsfasen» av veksten. Dette kattungefôret egner seg til kastrerte kattunger som er mellom 6 og 12 måneder gamle. Dette er en periode som er preget av både fysiske og atferdsmessige endringer. Dette skreddersydde våtfôret byr på saftige biter i saus med en optimal størrelse, tekstur og smak for kattunger i vekst. Det har også et moderat fettinnhold for å bidra til å redusere risikoen for vektøkning, samtidig som det inneholder optimale nivåer av protein, kalsium og fosfor for en sunn utvikling. FOR DK: sunn vekst i stedet for utvikling Dette fôret inneholder også næringsstoffer som vitamin C og E for å fremme utviklingen av immunforsvaret hos kattungen. Takket være en kombinasjon av nyttig prebiotika (MOS) og svært lettfordøyelige proteiner, bidrar ROYAL CANIN® Kitten Sterilised Gravy-våtfôr til å støtte en sunn balanse i tarmens mikrobiota (tarmfloraen) for en god fordøyelse. ROYAL CANIN® Kitten Sterilised Gravy-våtfôr er laget for å tilfredsstille selv den mest kresne katten. Dette våtfôret gir den kastrerte kattungen din en positiv sanseopplevelse, fremmer et sunt væskeopptak og er perfekt for blandet fôring i kombinasjon med tørrfôret ROYAL CANIN® Kitten Sterilised. Når den kastrerte kattungen din har blitt 12 måneder gammel, trenger den et fôr som er spesialtilpasset for å dekke de ernæringsmessige behovene hos fullvoksne katter. På dette stadiet kan du bytte over til ROYAL CANIN®-produktene for voksne katter, som er tilgjengelige både som tørrfôr og våtfôr i variantene paté, saus og gelé.

 

Fôringsanbefaling
Kattungens alder Poser / dag
6 - 8 måneder 3,5 poser
9-11 måneder 3 poser
12 måneder 2,5 poser

 

Se alle produkter fra Royal Canin
Innhold og ingredienser

Ingredienser :

Kjøtt og biprodukter av animalsk opprinnelse, ekstrakt av vegetabilske proteiner, korn, biprodukter av vegetabilsk opprinnelse, mineraler, oljer og fett, gjær.

TILSETNINGSSTOFFER (pr. kg): 

Ernæringsmessige tilsetningsstoffer: Vitamin D3: 110 IE, Jern (3b103): 2 mg, Jod (3b202): 0,37 mg, Kobber (3b405, 3b406): 2,9 mg, Mangan (3b502, 3b503, 3b504): 0,7 mg, Sink (3b603, 3b605, 3b606): 7 mg.

Næringsinnhold :

Proteiner: 11,0 % - Fett: 3,5 % - Aske: 1,6 % - Råfiber: 0,7 % - Væske: 80,3 % - Kalsium: 0,28 % - Fosfor: 0,21 % - Vitamin E: 100 mg/kg - Vitamin C: 40 mg/kg.