Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Royal Canin Medium Puppy Våtfôr til valp 10x140 gr

Pris: 249,-
199,-
-20%

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Komplett fôr til hunder - Til valper av mellomstore raser (voksenvekt fra 11 til 25 kg) - Opptil 12 måneders alder

ROYAL CANIN® Medium Puppy Gravy-våtfôr er sammensatt spesielt for å støtte de ernæringsmessige behovene hos valper av mellomstore raser. Dette våtfôret egner seg til valper som er mellom 2 og 12 måneder gamle, med en ideell voksenvekt på 11–25 kg. Dette skreddersydde valpefôret inneholder appetittvekkende biter i saus som er designet med en størrelse, tekstur og smak som passer perfekt for valper av mellomstore raser i vekstperioden. Dette skreddersydde valpefôret inneholder også næringsstoffer som vitamin C og E, som har vist å fremme utviklingen av immunforsvaret hos valper. Fôret er også beriket med omega-3-fettsyrer (f.eks. DHA) for å bidra til å støtte utviklingen av hjernen hos valper. Takket være en kombinasjon av nyttig prebiotika og svært lettfordøyelige proteiner, bidrar ROYAL CANIN® Medium Puppy Gravy-våtfôr også til å støtte en sunn balanse i tarmens mikrobiota (tarmflora) for en god fordøyelse. ROYAL CANIN® Medium Puppy Gravy-våtfôr gir valpen din en positiv sanseopplevelse, fremmer et sunt væskeopptak og er perfekt for blandet fôring i kombinasjon med tørrfôret ROYAL CANIN® Medium Puppy. Innen valpen din når 12 måneders alder, kommer den til å trenge et kosthold som er spesialtilpasset for å dekke de ernæringsmessige behovene hos voksne hunder. På dette stadiet kan du bytte til ROYAL CANIN® Medium Adult, som er tilgjengelig både som tørrfôr og som våtfôr med biter i saus.

Mikrobiom støtte

Prebiotika og svært lettfordøyelige proteiner for å fremme en sunn balanse i tarmfloraen

Kan bidra til å støtte utviklingen av hjernen

Omega-3-fettsyrer som bidrar til å støtte utviklingen av hjernen

Kan bidra til å støtte immunforsvaret

Næringsstoffer, inkludert vitamin C og E, for å støtte utviklingen av immunforsvaret

Myk tekstur for melketenner

Biter som er designet med en størrelse og myk tekstur som passer valpens melketenner

Se alle produkter fra Royal Canin
Innhold og ingredienser

Ingredienser :

Kjøtt og biprodukter av animalsk opprinnelse, oljer og fett, korn, ekstrakt av vegetabilske proteiner, mineraler, biprodukter av vegetabilsk opprinnelse, gjær.

Tilsetningsstoffer (pr. kg) :

Ernæringsmessige tilsetningsstoffer: Vitamin D3: 150 IE, Jern (3b103): 6 mg, Jod (3b202): 0,34 mg, Kobber (3b405, 3b406): 2,7 mg, Mangan (3b502, 3b503, 3b504): 1,9 mg, Sink (3b603, 3b605, 3b606): 19 mg

Teknologiske tilsetningsstoffer: Klinoptilolitt av sedimentær opprinnelse: 2 g.

Næringsinnhold :

Proteiner: 8,4 % - Fett: 6,0 % - Aske: 2,0 % - Råfiber: 1,0 % - Væske: 78,4 % - Omega-3 fettsyre (DHA): 0,047 % - Vitamin E: 160 mg/kg - Vitamin C: 95 mg/kg.