Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Royal Canin Medium Ageing 10+ Våtfôr til hund 10x140 gr

Pris: 249,-
Utsolgt
Pris: 212,-
-15%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse
Produktbeskrivelse

Royal Canin Medium Ageing 10+ er et komplett våtfôr til eldre hunder over 10 år av mellomstore raser (11-25 kg).

Våtfôret ROYAL CANIN® Medium Ageing 10+ i saus egner seg for mellomstore hunder over 10 år som veier 11–25 kg. Det er utformet spesielt med tanke på alle de ernæringsmessige behovene hos hunder som din.  Det inneholder et eksklusivt kompleks av antioksidanter. Disse antioksidantene bidrar til å nøytralisere effekten av frie radikaler og fremmer en optimal helse etter hvert som hunden blir eldre. ROYAL CANIN® Medium Ageing 10+ i saus inneholder EPA og DHA for å opprettholde sunne ledd og et sunt skjelett hos eldre, mellomstore hunder. I tillegg er det sammensatt med bestemte næringsstoffer som bidrar til å opprettholde blank pels og sunn hud. For å imøtekomme de individuelle preferansene til enhver hund er ROYAL CANIN® Medium Ageing 10+ også tilgjengelig som tørrfôr med knasende og velsmakende fôrkuler.  Hvis du vurderer blandet fôring, følger du ganske enkelt fôringsveiledningen vår for å sikre at hunden får en nøyaktig mengde av både våt- og tørrfôr for optimale fordeler.

Se alle produkter fra Royal Canin
Innhold og ingredienser

Ingredienser :

Kjøtt og biprodukter av animalsk opprinnelse, oljer og fett, korn, ekstrakt av vegetabilske proteiner, biprodukter av vegetabilsk opprinnelse, mineraler, gjær, grønnsaker, forskjellige sukkerarter, bløtdyr (mollusker) og krepsdyr.

Tilsetningsstoffer (pr. kg) :

Ernæringsmessige tilsetningsstoffer: Vitamin D3: 190 IE, E1 (Jern): 6 mg, E2 (Jod): 0,2 mg, E4 (Kobber): 1,9 mg, E5 (Mangan): 1,9 mg, E6 (Sink): 19 mg

Teknologiske tilsetningsstoffer: Klinoptilolitt av sedimentær opprinnelse: 2 g.

Næringsinnhold :

Proteiner: 8,0 % - Fett: 5,5 % - Aske: 1,5 % - Råfiber: 0,9 % - Væske: 80,5 % - EPA & DHA: 0,12 %.