Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Royal Canin Medium Adult Våtfôr til hund 10x140 gr

Pris: 249,-
Pris: 212,-
-15%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Royal Canin Medium Adult er et komplett våtfôr til hunder av mellomstore raser (11-25 kg voksenvekt) med alder mellom 1 og 10 år.

Våtfôret ROYAL CANIN® Medium Adult i saus egner seg for hunder mellom 12 måneder og 10 år som veier 11–25 kg. Fôret er utformet spesielt med tanke på alle de ernæringsmessige behovene til mellomstore voksne hunder.  Det støtter en optimal fordøyelse, samtidig som det bidrar til å opprettholde en sunn balanse i tarmfloraen. Takket være et utvalgt kompleks av antioksidanter og tilsatt prebiotika, bidrar dette våtfôret til å støtte og vedlikeholde det naturlige forsvaret til hunden. I tillegg er det beriket med EPA og DHA – disse omega-3-fettsyrene bidrar til å opprettholde sunn hud og pels.  For å imøtekomme de individuelle preferansene til enhver hund er ROYAL CANIN® Medium Adult også tilgjengelig som tørrfôr med knasende og velsmakende fôrkuler.  Hvis du vurderer blandet fôring, følger du ganske enkelt fôringsveiledningen vår for å sikre at hunden får en nøyaktig mengde av både våt- og tørrfôr for optimale fordeler.

Høy fordøyelighet

Støtter en optimal fordøyelse, samtidig som det bidrar til å opprettholde en sunn balanse i tarmfloraen.

Naturlig forsvar

Takket være et utvalgt kompleks av antioksidanter og tilsatt prebiotika, bidrar dette våtfôret til å støtte og vedlikeholde det naturlige forsvaret til hunden.

Omega-3: EPA og DHA

Beriket med EPA og DHA – disse omega-3-fettsyrene bidrar til å opprettholde sunn hud og pels.

Se alle produkter fra Royal Canin
Innhold og ingredienser

Ingredienser :

Kjøtt og biprodukter av animalsk opprinnelse, oljer og fett, korn, biprodukter av vegetabilsk opprinnelse, ekstrakt av vegetabilske proteiner, mineraler, gjær, forskjellige sukkerarter.

Tilsetningsstoffer (pr. kg) :

Ernæringsmessige tilsetningsstoffer: Vitamin D3: 200 IE, E1 (Jern): 3 mg, E2 (Jod): 0,26 mg, E4 (Kobber): 2 mg, E5 (Mangan): 1 mg, E6 (Sink): 10 mg

Teknologiske tilsetningsstoffer: Klinoptilolitt av sedimentær opprinnelse: 2 g.

Næringsinnhold :

Proteiner: 7,5 % - Fett: 5,5 % - Aske: 1,6 % - Råfiber: 1,1 % - Væske: 81,0 % - Omega-3 fettsyrer: 0,1 % - EPA/DHA: 0,08 %.