Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Royal Canin Maxi Puppy Våtfôr til valp 10x140 gr

Pris: 249,-
Pris: 212,-
-15%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Royal Canin Maxi Puppy er et komplett våtfôr til valper av store raser (voksenvekt fra 26 til 44 kg). Fôret benyttes opptil 15 måneders alder.

ROYAL CANIN® Maxi Puppy Gravy-våtfôr er sammensatt spesielt for å støtte de ernæringsmessige behovene hos valper av store raser. Dette våtfôret egner seg til valper som er mellom 2 og 15 måneder gamle, med en ideell voksenvekt på 26–44 kg. Dette skreddersydde valpefôret inneholder appetittvekkende biter i saus som er designet med en størrelse, tekstur og smak som passer perfekt for valper av store raser i vekstperioden. Dette skreddersydde valpefôret inneholder også næringsstoffer som vitamin C og E, som har vist å fremme utviklingen av immunforsvaret hos valper. Fôret er også beriket med omega-3-fettsyrer (f.eks. DHA) for å bidra til å støtte utviklingen av hjernen hos valper. Takket være en kombinasjon av nyttig prebiotika og svært lettfordøyelige proteiner, bidrar ROYAL CANIN® Maxi Puppy Gravy-våtfôr også til å støtte en sunn balanse i tarmens mikrobiota (tarmflora) for en god fordøyelse. ROYAL CANIN® Maxi Puppy Gravy-våtfôr gir valpen din en positiv sanseopplevelse, fremmer et sunt væskeopptak og er perfekt for blandet fôring i kombinasjon med tørrfôret ROYAL CANIN® Maxi Puppy. Innen valpen din når 15 måneders alder, kommer den til å trenge et kosthold som er spesialtilpasset for å dekke de ernæringsmessige behovene hos voksne hunder. På dette stadiet kan du bytte til ROYAL CANIN® Maxi Adult, som er tilgjengelig både som tørrfôr og som våtfôr med biter i saus.

Myk tekstur for melketenner

Biter som er designet med en størrelse og myk tekstur som passer valpens melketenner

Kan bidra til å støtte immunforsvaret

Næringsstoffer, inkludert vitamin C og E, for å støtte utviklingen av immunforsvaret

Kan bidra til å støtte utviklingen av hjernen

Omega-3-fettsyrer som bidrar til å støtte utviklingen av hjernen

Mikrobiom støtte

Prebiotika og svært lettfordøyelige proteiner for å fremme en sunn balanse i tarmfloraen

Se alle produkter fra Royal Canin
Innhold og ingredienser

Ingredienser :

Kjøtt og biprodukter av animalsk opprinnelse, korn, ekstrakt av vegetabilske proteiner, oljer og fett, biprodukter av vegetabilsk opprinnelse, mineraler, gjær.

Tilsetningsstoffer (pr. kg) :

Ernæringsmessige tilsetningsstoffer: Vitamin D3: 150 IE, Jern (3b103): 5 mg, Jod (3b202): 0,34 mg, Kobber (3b405, 3b406): 2,7 mg, Mangan (3b502, 3b503, 3b504): 1,4 mg, Sink (3b603, 3b605, 3b606): 14 mg

Teknologiske tilsetningsstoffer: Klinoptilolitt av sedimentær opprinnelse: 2 g.

Næringsinnhold :

Proteiner: 8,3 % - Fett: 5,0 % - Aske: 2,0 % - Råfiber: 1,2 % - Væske: 79,7 % - Omega-3 fettsyre (DHA): 0,04 % - Vitamin E: 150 mg/kg - Vitamin C: 85 mg/kg.