Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Royal Canin Exigent Våtfôr til hund 12x85 gr

Pris: 199,-
Utsolgt
Produktbeskrivelse

Royal Canin Exigent Adult er et velbalansert våtfôr som er spesielt tilpasset svært kresne hunder. Det smakfulle fôret inneholder utvalgte ingredienser som tilfredsstiller behovene til svært kresne hunder.

Visste du at hunden din har god smak? Ved måltider vil hunden din ikke bare vurdere teksturen, men også aromaen og størrelsen på bitene i fôret du gir. Hvis hunden din er kresen, kan du tilfredsstille appetitten med svært smakelig, komplett ernæring som hunden ikke bare vil spise, men også nyte.Royal Canin Exigent Loaf passer til hunder i alle størrelser og er fullt av næringsstoffer som hunden din trenger for å leve et sunt liv. Hjelp hunden din til å spise riktig med denne smakelige gourmetoppskriften som selv de mest kresne hundene liker.Den fyldige pateen i Royal Canin Exigent Loaf tilberedes direkte i posen, slik at all aromaen lukkes inne. Våre næringsstoffer av høy kvalitet sørger for en smak og tekstur som hunden din ikke kan motstå.Alle Royal Canin-fôrtypene er ernæringsmessig komplette og inneholder 1 % av fettet, proteinene, fibrene, vitaminene og mineralene av høy kvalitet som hunden din trenger for livslang god helse.I tillegg til denne smakelige pateen er vårt Exigent-ernæringsprogram også tilgjengelig som knasende fôrkuler. Begge er ernæringsmessig komplette og utfyller hverandre perfekt. Prøv gjerne pateen som en smakelig topping til fôrkulene.

Se alle produkter fra Royal Canin
Innhold og ingredienser

Ingredienser :

Kjøtt og biprodukter av animalsk opprinnelse, biprodukter av vegetabilsk opprinnelse, korn, mineraler, forskjellige sukkerarter.

Tilsetningsstoffer :

Vitamin D3: 17 IE, E1 (Jern): 4 mg, E2 (Jod): ,3 mg, E4 (Kobber): 2,5 mg, E5 (Mangan): 1,2 mg, E6 (Sink): 12 mg.

Næringsinnhold :

Protein: 8,5% - Fett: 5,9% - Aske: 1,7% - Råfiber: 1,3% - Vann: 79,5%