Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Orijen Cat Tundra 1,8 kg

Pris: 629,-
Pris: 535,-
-15%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Orijen Cat Tundra er et komplett tørrfôr for katt som simulerer dyrets kosthold ute i det fri. Laget kun av ferske og lokale råvarer!

Moderne katter er bygget likt som deres forfedre, så selvfølgelig skal de også spise det samme! Orijen har derfor laget Tundra tørrfôr som gjenskaper mangfoldet og balansen mellom ferskt og rått kjøtt, frukt, og bær som katter ville truffet på i sitt naturlige miljø og som de er biologisk ment for å spise. Orijen kaller dette for WholePrey-konseptet og de sørger alltid for å benytte ferske råvarer fra et stort utvalg av dyr, og benytte flere deler av dyret enn bare kjøttet - katter spiser jo både organer, marg og brusk også. På denne måten vil fôret inneholde en naturlig balanse som ikke bare opprettholder kattens optimale helse men også smaker utrolig godt! Blant det brede utvalget av animalske produkter i fôret finner du for eksempel geit, villsvin, vilt fra ranch, arktisk røye, and og får og dette innebærer store mengder av dyret slik som kjøtt, organer, brusk og bein. Gjør katten din frisk og sterk med Orijen Tundra! 

Hele 85% av fôret er lokale råvarer fra dyr! Av dette er to tredjedeler ferskt og rått for å tilføre katten en konsentrert kilde til protein. I tillegg har fôret blitt tilsatt frysetørket lever for en ekstra smaksboost. Enda et fantastisk faktum om dette fôret er at det er fritt for høyglykemiske karbohydrater slik som korn og ris som kan ha en negativ innvirkning på blodsukkeret og vekten til katten. Istedet benytter Orijen kun lavglykemiske karbohydrater slik som belgfrukter, frukt og bær som virkelig gjør en forskjell for katten din. 

Er du ikke overbevist enda? Orijen Tundra er prisbelønt og fremstilt av regionens beste og ferskeste ingredienser på Orijens NorthStar-kjøkken i Alberta. De lokale råvarene er nøye utvalgt og du kan være helt sikker på at ingrediensene som er benyttet i fôret er av den aller beste kvalitet og levert av bønder og jegere som tar dyrevelferd på alvor. Gjør katten din en tjeneste og server Orijen Cat Tundra til neste måltid! 


Orijen Cat Tundra tørrfôr

 • Komplett tørrfôr
 • Passer for voksne katter i alle størrelser
 • Simulerer katters kosthold i det fri
 • 85% animalske produkter
 • Et stort mangfold av dyr
 • Kun ferske og lokale råvarer
 • WholePrey-prinsippet
 • Både kjøtt, organer, brusk og bein
 • Ingen høyglykemiske karbohydrater
 • Høyt proteinnivå
 • Produsert lokalt i Alberta, Canada
 • Prisbelønt

 

Husk å sørge for at katten alltid har rent vann tilgjengelig til enhver tid!

Se alle produkter fra Orijen
Innhold og ingredienser

Ingredienser
Geit, villsvin, viltkjøtt, arktisk røye, and, får, regnbueørret, andelever, villsvinlever, villsvinnyre, beinmel fra makrell, hel sardin, beinmel fra lam, beinmel fra får, beinmel fra alaskansk torsk, beinmel fra kolmue, andefett, beinmel fra sild, røde linser, grønne linser, grønne erter, kikerter, gule erter, pintobønner, linsefiber, fårekalun, sildeolje, geitehjerte, geitenyre, geitelever, vilthjerte, viltlever, fårelever, villsvinhjerte, marinebønner, frysetørket geitelever, frysetørket viltlever, gresskar, flaskegresskar, squash, pastinakk, gulrot, eple, pære, grønnkål, spinat, beter, turnips, tørket tare, tranebær, blåbær, kolinklorid, sinkchelater, blandet tokoferoler (konserveringsmiddel/Vitamin E), kopperchelater, sikorirot, gurkemeie, melketistel, burrerot, lavendel, marshmallowrot, rosenepe, tørket enterococcus feacium fermentering (probiotika)


Næringsinnhold:
Råprotein: 40%      
Råfett: 20%
Råaske: 9%
Fuktighet: 10%
Kalsium: 1.9%
Fosfor: 1.4%
Magnesium: 0.1%
Taurine: 0.2%
Omega-3 fettsyre: 1%
Omega-6 fettsyre: 2.4%
DHA (Docosahexaenoic-syre): 0.3%
EPA (Eicosapentaenoic-syre): 0.2%
Magnesium: 0.1%
Kopper: 11mg/kg DM
Sink: 100mg/kg DM
Kolin: 1200mg/kg DM


Energiinnhold
Per 100g: 412 kcal
Per 130g: 535 kcal