Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Lily's Kitchen Senior Recipe for Older Dogs Våtfôr til hund 400 g

Pris: 59,-
Pris: 50,-
-15%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Lily's Kitchen Senior Recipe for Older Dogs har en håndlaget, kornfri oppskrift spesielt utviklet for eldre hunder, laget med fersk kalkun, frukt og grønnsaker og en rekke botaniske urter. Denne spesielle senioroppskriften er ernæringsmessig komplett, kornfri og laget med en håndlaget blanding av unike ingredienser for å bidra til å holde de eldre hundene våre friske og sunne. Green Lipped Mussel (som er assosiert med leddpleie), EPA og DHA fra tang (som er kjent for å hjelpe med normal hjernefunksjon) og naturlige prebiotika (som er kjent for å hjelpe med fordøyelsen).

Oppskrift med ferskt, sunt kjøtt, sunn frukt og grønnsaker samt Lilys signaturblanding av botaniske urter for å produsere et deilig, fordøyelig fôr for eldre hunder.

Se alle produkter fra Lily's Kitchen
Innhold og ingredienser

Ingredienser :

Fersk kalkun (60%); tyttebær (4%); Pastinakk (3 %), Gulrøtter, sukkererter, vitaminer og chelaterte mineraler, lakseolje (0,1 %), blåskjell (0,1 %), tang, prebiotika FOS og MOS (0,2 %)
Urter og planteekstrakter: Gullstang, brennesle, anis, sellerifrø, nyper, ringblomstblad, klyver, tang, alfalfa, melketistel, løvetannrot, burdockrot

Næringsinnhold :

Råprotein 10,4 %, Råfett og oljer 5,1 %, Råaske 2,4 %, Råfiber 0,8 %, Fuktighet 80 %, Omega 3 0,1 %