Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Lily's Kitchen Recovery Recipe Våtfôr til hund 400 g

Pris: 59,-
Utsolgt
Pris: 50,-
-15%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse
Produktbeskrivelse

Lily's Kitchen Recovery Recipe Våtfôr til hund er spesielt utviklet for hunder som har det dårlig, kommer seg etter sykdom eller lider av en sensitiv mage. Oppskriften er ernæringsmessig komplett og helt kornfri! En beroligende kombinasjon av ingredienser, inkludert fersk kylling, banan (en god kilde til vitamin B & C, fiber og kalium, nødvendig for hjerte- og muskelfunksjon, samt for å sikre god fordøyelse) og potet, som samt prebiotika for å bidra til å etablere og opprettholde et sunt fordøyelsessystem.

Den naturlige prebiotiske FOS som finnes i planter er flott for å bidra til å stimulere veksten av gode mikroflorabakterier i tarmen. Og den naturlige prebiotiske MOS fra næringsrik gjær gir mat til alle de gode bakteriene, som er svært viktige for å opprettholde et levende og sunt fordøyelsessystem, og bidra til å unngå urolige mager.

Denne beroligende oppskriften vil hjelpe hunden din å komme seg opp igjen på labbene på kort tid. Perfekt for hunder som kommer seg etter sykdom, for de med sensitive mager eller lignende.

Se alle produkter fra Lily's Kitchen
Innhold og ingredienser

Ingredienser :

Fersk kylling (50%); poteter (11%); Bananer (9 %), Vitaminer og mineraler, prebiotika FOS og MOS

Næringsinnhold :

Råprotein 9 %, Råfett og oljer 5 %, Råaske 3 %, Råfibre 1 %, Fuktighet 80 %