Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

K9 Whiteness Shampoo 300 ml

Pris: 199,-

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

K9 Whiteness Shampoo er en mild aloe vera sjampo for for dyr med hvit og lys pels. Inneholder optiske blekemidler for å revitalisere og intensivere hvitheten i håret på en trygg måte, og forbedrer den lyse fargen på kjæledyrets pels. Gir et naturlig, blankt utseende. Kan brukes til kjæledyr med sensitiv, allergiutsatt hud. Renser kjæledyrets hud og pels uten å forstyrre eller vaske bort det naturlige beskyttelseslaget. Formulert med aloe vera, provitamin B5 og hveteproteiner. Beroliger og fukter tørr hud, reduserer tørrhet, rødhet og flassing. Egnet til bruk på hunder, katter og andre kjæledyr.

K9 Whiteness Shampoo gir næringsstoffer for å kondisjonere pelsen. Gjør kammingen enklere og reduserer tørketiden betydelig. Flott for bruk hjemme eller i salong. Passer for å forberede hunden din til utstilling. Veldig økonomisk og konsentrert. Kan fortynnes 1:10.

Aktive ingredienser:

  • Aloe Vera: en utmerket kilde til næringsstoffer for kjæledyrets hud og pels. Har antibakterielle og antifungale egenskaper. Hemmer frie radikaler. Beskytter mot dehydrering og skadelige effekter av miljøfaktorer ved å danne en film på overflaten av huden og pelsen. Reduserer rødhet, skalering og kløe i huden og øker helbredelsen av mindre kutt og skraper. Hydrerer og mykgjør pelsen, og etterlater den med en vakker glans og glans. Gir volum, revitaliserer pelsen og gjør børstingen enklere.
  • Vitamin B5: Beroliger tørr og irritert hud, reduserer flassing. Nærer og styrker håret, reduserer følsomheten for brudd.
  • Hvete Protein: Styrker håret. Penetrerer strukturen, fyller feil og lukker neglebåndet. Dette gjør håret sterkere, mer motstandsdyktig og mindre utsatt for skade og tap av fuktighet. Glatt overflate reflekterer lys og bidrar til å forhindre at forurensende stoffer trenger inn.
  • Optiske hvitemidler: Lyser opp og forsterker hvitt og lyse farger på pelsen. Trygt å bruke, de forårsaker ikke hudirritasjon eller skader håret.

Bruksanvisning :

Avhengig av nødvendig revitalisering og boost av hårfarge, bruk i konsentrert eller fortynnet form. Påfør jevnt i vått hår og masser grundig. For kjæledyr med fett hår, skyll sjampoen med varmt vann. Gjenta hele prosessen. For optimale resultater, avslutt med K9 Aloe Vera Competition Conditioner.

Se alle produkter fra K9
Innhold og ingredienser

Ingredienser :

Aqua, mg laurylsulfat, cocobetain, certifierad aloe vera, cocoamphodin, D-pantenol, hveteprotein, duft, konserveringsmiddel, fargepigment. pH 5,5.