Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

K9 Sterling Silver Shampoo 300 ml

Pris: 199,-
Utsolgt
Velg variant
Produktbeskrivelse

K9 Competition Sterling Silver Shampoo for hvitt og grått hår. Revitaliserer og intensiverer pelsfargen. Blir kvitt urin flekker, smuss og stygg gul misfarging. Gir pelsen et naturlig utseende fullt av sunn glans. Helt trygt, takket være optiske lysemidler som ikke påvirker hårstrukturen. Passer for hunder, katter og andre kjæledyr. Når den brukes på andre pelsfarger enn hvitt eller grått, vil den fremheve og forbedre den naturlige fargen.

K9 Sterling Silver Shampoo gir næringsstoffer som forbedrer pelsen. Beriket med keratin og provitamin B5. Sikrer riktig fuktighetsnivå og gjør pelsen sterk og fleksibel. Den gjør børsting enklere og forkorter tørketiden. Perfekt for både hjemmebruk og profesjonell bruk. Flott for å forberede en hund til utstilling. Veldig økonomisk og konsentrert. Kan fortynnes 1:10.

Aktive ingredienser:

  • Optiske lysemidler: forbedre og gjenopplive den hvite og lyse fargen på pelsen. Trygt å bruke, irriterer ikke huden og skader ikke håret.
  • Keratin: absorberes inn i hårstrukturen, etterfyller feil og skaper en kondisjoneringsfilm på overflaten, og beskytter den mot skade og ødeleggelse. Legger til volum, glans og et sunt utseende. Takket være sin utrolige evne til å binde vann, bidrar keratin til å opprettholde riktig nivå av fuktighet for hud og hår.
  • Pro-vitamin B5: beroliger tørr og irritert hud, reduserer flassing. Nærer og styrker håret, reduserer følsomheten for skade og brudd.

Bruk veibeskrivelse:
Påfør fortynnet sjampo på vått hår, masser og skyll med lunkent vann. Gjenta for best resultat. Avslutt med K9 Sterling Silver balsam for å optimalisere pelskvaliteten.

Se alle produkter fra K9
Innhold og ingredienser

Ingredienser :

Vann, laurylsulfat, mg-laurylsulfat, d-panthenol, glyserin, propylenglykol, hydrolysert keratin, tetranatriumglutamatdiacetat, peg-4 rapseedamid, optisk lys, cyklometikon, kaliumsorbat, parfyme, pH 6,0