Kjøp for over 599 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

K9 Keratin+ Moisture Shampoo 300 ml

Pris: 199,-
Utsolgt
Produktbeskrivelse

K9 Keratin+ Moisture Shampoo gjenoppbygger og styrker skadet hår og fukter hud og pels. For alle hårtyper og farger. Anbefales for skadet og tørt hår. Inneholder hydrolysert keratin, hveteproteiner og provitamin B5. Sjampoens ingredienser trenger inn i hårstrukturen, fyller hull, styrker og reduserer hårbrudd. Dyrets pels gjenvinner sin naturlig vakre glans og silkeaktige mykhet. En mild sjampoformel som renser pelsen fra smuss uten å forstyrre det beskyttende laget av huden og pelsen.

K9 Keratin+ Moisture Shampoo gjør kjemming enkelt og reduserer tørketiden betydelig. Flott for bruk hjemme eller på salongen. Passer for hunder, katter og andre kjæledyr. Perfekt for å forberede en hund til utstilling. Veldig økonomisk og svært konsentrert. Kan fortynnes i forholdet 1:20.

Viktige ingredienser:

  • Keratin: bygger inn i hårstrukturen, etterfyller feil og skaper en kondisjoneringsfilm på overflaten, og beskytter den mot skade og brudd. Legger til volum, glans og et sunt utseende. Takket være sin utrolige evne til å binde vann, bidrar det til å opprettholde riktig nivå av hud og hårhydrering.
  • Pro-vitamin B5: beroliger tørr og irritert hud, reduserer flassing. Nærer og styrker håret, reduserer følsomheten for skade og brudd.
  • Hveteproteiner: gjenoppbygg skadet hår. De trenger inn i strukturen, fyller hull og lukker hårets kutikula. Takket være dette blir det sterkt, elastisk og mindre utsatt for skade og tap av fuktighet. Glatt håroverflate reflekterer lys og gjør det vanskelig for smuss å trenge inn.

Bruksanvisning :

Påfør sjampo i vått hår, spre grundig og masser til det skummer. For kjæledyr med tørt hår, skyll med lunkent vann. For kjæledyr med fett hår, skyll sjampo med varmt vann. Gjenta hele prosessen. For optimale resultater, avslutt med K9 Keratin + balsam og K9 Keratin + Coat Repair.

Se alle produkter fra K9
Innhold og ingredienser

Ingredienser :

Aqua, Mg Laureth sulfate, natriumkarboksymetylkopolypropylamin, natriumlaurylsulfat, PEG-4 rapesedamid, tetranatriumglutamatdiacetat, hydrolysert keratin, D-panthenol, Laureth-7, hydrolysert hveteprotein, parfyme og konserveringsmiddel, pH 5,5