Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

K9 Crisp Texture Shampoo 300 ml

Pris: 199,-
Utsolgt
Velg variant
Produktbeskrivelse

K9 Crisp Texture Shampoo er en teksturerende sjampo for hunder og katter med grovt hår. Styrker hårets naturlige struktur og gir det riktig sprett. Legger til volum. Gjør stylingen enklere. Renser hud og pels uten å ta vekk det beskyttende laget fra pelsen. Forårsaker ikke skade på pelsen, selv når den brukes flere ganger. Beriket med aloe vera og pro-vitamin B5. Beroliger og fukter tørr hud, reduserer rødhet og flassing. Mild formel gjør den ideell for kjæledyr med sensitiv hud og allergier. Beskytter pelsen mot skadelige eksterne faktorer som varme, støv og forurensning.

K9 Aloe Vera Shampoo bidrar til å redusere tørketiden. Flott for bruk hjemme og i salonger. Passer for å forberede hunden din til utstilling. Veldig økonomisk og svært konsentrert. Kan fortynnes opp til 1:18.

Aktive ingredienser:

  • Aloe Vera: en utmerket kilde til næringsstoffer for kjæledyrets hud og pels. Har antibakterielle og antifungale egenskaper. Hemmer frie radikaler. Beskytter mot dehydrering og skadelige effekter av miljøfaktorer ved å danne en film på overflaten av huden og pelsen. Reduserer rødhet, flass og kløe i huden og øker helbredelsen av mindre kutt og skraper. Hydrerer og mykgjør pelsen, og etterlater den med en vakker glans og glans. Gir volum, revitaliserer pelsen og gjør børstingen enklere.
  • Vitamin B5: Beroliger tørr og irritert hud, reduserer flassing. Nærer og styrker håret, reduserer følsomheten for brudd.

Bruk veibeskrivelse:
Påfør sjampo i vått hår, skum godt og masser. For kjæledyr med tørt hår, skyll med lunkent vann. For kjæledyr med fettete hår, skyll med varmt vann. Gjenta hele prosessen. Bruk så ofte som nødvendig.

Se alle produkter fra K9