Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

K9 Copperness Shampoo 300 ml

Pris: 199,-

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

K9 Competition Copperness Shampoo er en mild aloe vera sjampo for brunt, rødt og rødt kjæledyrhår. Revitaliserer, forbedrer og frisker opp de brune pigmentene i kjæledyrets pels og eliminerer misfarging. Gir pelsen et naturlig utseende fullt av glans. Kan brukes til dyr med sensitiv, allergiutsatt hud. Sjampoen renser huden og pelsen uten å forstyrre det naturlige beskyttelseslaget. Inneholder aloe vera, provitamin B5 og hveteproteiner. Beroliger og fukter tørr hud, reduserer tørrhet, rødhet og flassing. Passer for hunder, katter og andre kjæledyr.

K9 Copperness Shampoo tilfører næringsstoffer for å kondisjonere pelsen. Gjør børsting enklere og reduserer tørketiden betydelig. Perfekt for både hjemmebruk og profesjonell bruk i salong. Passer for å forberede en hund til utstilling. Veldig økonomisk og konsentrert. Kan fortynnes i forholdet 1:10.

Aktive ingredienser:

  • Aloe Vera: kilde til næring for kjæledyrets hud. Fungerer antibakterielt og antifungalt og hemmer frie radikaler. Det danner et lag på overflaten av huden og pelsen som beskytter dem mot tørking og skadelige miljøfaktorer. Reduserer rødhet, flass og kløe og akselererer helbredelse av mindre kutt og riper. Fukter og mykgjør pelsen, og gir en vakker glans. og volum. Revitaliserer håret og gjør børsting enklere.
  • Pro-vitamin B5: beroliger tørr og irritert hud, reduserer flassing. Nærer og styrker håret, reduserer følsomheten for skade og brudd.
  • Hveteproteiner: gjenoppbygger skadet hår. De trenger inn i strukturen, fyller hull og lukker hårets kutikula. Takket være dette blir det sterkt, elastisk og mindre utsatt for skade og tap av fuktighet. Glatt håroverflate reflekterer lys og gjør det vanskelig for smuss å trenge inn.

Bruk retninger:
Avhengig av den nødvendige gjenopplivingen og fargeforhøyelsen, bruk i konsentrert eller fortynnet form. Påfør jevnt i vått hår og masser grundig. For kjæledyr med fet hår, skyll sjampo med varmt vann. Gjenta prosessen. For optimale resultater, avslutt med K9 Copperness Conditioner.

Se alle produkter fra K9