Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

K9 Aloe Vera Shampoo 5,7 l

Pris: 1 499,-
Utsolgt
Produktbeskrivelse

K9 Aloe Vera sjampo er designet for dyr med sensitiv, allergiutsatt hud. Passer til alle hårtyper og farger. Den renser dyrehud og pels uten å forstyrre eller vaske bort sitt naturlige beskyttende lag. Inneholder aloe vera, provitamin B5 og hveteproteiner. Det beroliger og fukter tørr hud, reduserer rødhet og flassing.

K9 Aloe Vera Shampoo gir næringsrike stoffer for å kondisjonere pelsen. Gjør børstingen enklere og forkorter tørketiden. Kan brukes hjemme så vel som i salong. Passer for å forberede en hund til utstilling. Veldig økonomisk og svært konsentrert. Kan fortynnes 1:20.

Aktive ingredienser i K9 Aloe Vera Shampoo:

  • Aloe Vera: kilde til dyrehud og nærende substans. Fungerer antibakteriell og antifungal, hemmer frie radikaler. Det danner et lag på overflaten av huden og frakken som beskytter dem mot tørking og skadelige miljøfaktorer. Reduserer rødhet, flaking og kløe, akselererer helbredelse av mindre kutt og riper. Fukter og mykgjør pelsen, og gir en vakker glans. og volum. Revitaliserer håret og gjør børsting enklere.
  • Pro-vitamin B5: beroliger tørr og irritert hud, reduserer flassing. Nærer og styrker håret, reduserer følsomheten for skade og brudd.
  • Hveteproteiner: gjenoppbygg skadet hår. De trenger inn i strukturen, fyller hull og lukker hårets kutikula. Takket være dette blir det sterkt, elastisk og mindre utsatt for skade og tap av fuktighet. Glatt håroverflate reflekterer lys og gjør det vanskelig for smuss å trenge inn.
Se alle produkter fra K9
Innhold og ingredienser

Innhold :

Aqua, mg laurylsulfat, cocobetain, certifierad aloe vera, cocoamphodin, D-panthenol, hveteprotein, duft, mackstat DM. pH 5,5.