Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Hill's Science Plan Våtfôr til valp med Kylling 370 g

Pris: 39,-
Pris: 33,-
-15%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Hill's Science Plan Valp Våtfôr med Kylling er et smakfullt våtfôr med smak av kylling til alle valper frem til 1-års alder samt diende tisper.

Hill's Science Plan Valp Våtfôr med Kylling er et komplett våtfôr med smak av kylling til alle valper i utvikling frem til 1-års alder. Våtfôret kan også benyttes av drektige og lakterende tisper. Serveres enten alene som et fullfôr eller blandet inn med tørrfôr for ekstra næring eller smak.

Hill's Science Plan Valp har en myk og fin tekstur med en perfekt balanse mellom nok ernæring og mye, god smak. Det er svært viktig at valper får god nok næring i tiden de vokser og utvikler seg - hvis de blir fôret feil kan det føre til komplikajsoner i senere tid. Ved å velge våtfôret til valp fra Hill's sørger du for å dekke de behovene valpen din trenger, og for ekstra næring anbefaler vi å blande inn våtfôret med tørrfôret. Våtfôret er spesielt utviklet for å blant annet opprettholde og bygge muskelmasse og styrke immunforsvaret og leddene. I tillegg inneholder det en valpevennlig formel med en kraftig antioksidantblanding samt Omega-3 som også booster immunforsvaret, bidrar til god beinvekst, en frisk hud og pels og en sunn hjerte- og hjerneutvikling/funksjon. Ingrediensene i fôret er lettfordøyelige og bidrar til en sunn fordøyelse.


Hvorfor velge Hill's Science Plan Valp Våtfôr med Kylling?

  • Oppskrift laget av ingredienser av høy kvalitet for høy smakelighet
  • Spesielt tilpasset valpers ernæringsmessige behov
  • Kan serveres enten alene eller blandet med tørrfôr
  • Anbefalt av veterinærer verden over
  • Omega-fettsyrer fra fiskeolje for bl.a. mobilitet, immunforsvar, hjerne-, nerve-, og hjerteutvikling
  • Bidrar til en frisk, fuktig hud og blank pels
  • Gir en sunn fordøyelse
     

Fôringsveiledning: Server riktig mengde mat (se vedlagt bilde for veiledning) i en fôrskål. Husk at valpen din alltid må ha rikelig med kjølig, rent vann som er lett tilgjengelig. Ta i betraktning at mengdene vist i veiledningstabellen vil variere avhengig av vekt, fysisk aktivitetsnivå osv. Hvis det foretas noen endring i fôring, må det være gradvis over 4 eller 5 dager for å unngå forekomst av tarmsykdommer. NB! Hold posen godt lukket på et kjølig og tørt sted, over bakkenivå og unngå direkte sollys. Beskytt mot fukt.

Se alle produkter fra Hill's Science Plan
Innhold og ingredienser

Ingredienser:
Kylling (21%), mais, bygg, soyabønnemel, svinelever, mineraler, fiskeolje

Innhold:
Protein 6,8%, Fett 5,3%, Råfiber 1,2%, Råaske 2,0%, Vann 76,0%, pr. kg: A-vitamin 19.330IE, D3-vitamin 406IE.

Tilsetningsstoffer per kg:
3b103 (Jern) 9,6mg, 3b202 (Jod) 0,3mg, 3b405 (Kobber) 1,6mg, 3b502 (Mangan) 2,1mg, 3b603 (Sink) 24,6mg.