Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Hill's Prescription Diet i/d våtfôr til hund 12 x 360 g

Pris: 599,-
Utsolgt
Pris: 509,-
-15%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse
Har du spørsmål knyttet til veterinærfôret? Spør vår veterinær.
Produktbeskrivelse

Hill's PRESCRIPTION DIET i/d hundefôr med kalkun er et lettfordøyelig, komplett diettfôr som demper absorpsjonsproblemer i tarm, kompenserer for nedsatt fordøyelse og eksokrin pankreasinsuffisiens hos hund. Dette fôret har et økt nivå av natrium og kalium, og inneholder lettfordøyelige ingredienser. Lettfordøyelig ernæring klinisk dokumentert å gi næring til tarmmikrobiomet og bidra til å redusere fordøyelsesproblemer. Forsterket med Hill's ActivBiome+ ingrediensteknologi, en unik blanding av prebiotika som er klinisk dokumentert å raskt gi næring til tarmmikrobiomet for å støtte fordøyelseshelse og velvære.

Hill's Prescription Diet i/d hundefôr er velsmakende ernæring som er klinisk bevist å bidra til å redusere mage-tarmproblemer. Dette lettfordøyelige fôret er tilsatt elektrolytter og B-vitaminer for å sikre lett opptak og erstatte tap av næringstoffer. Laget med ActivBiome+ ingrediensteknologi, en unik blanding av prebiotika som er klinisk dokumentert å raskt gi næring til tarmmikrobiomet for å støtte normal avføring og mage-tarmhelse. Tilsatt omega-3- og omega-6-fettsyrer og klinisk dokumenterte antioksidanter for å støtte et sunt immunforsvar. Hill's Prescription Diet i/d tørrfôr til hund er spesielt sammensatt for å redusere fordøyelesproblemer og møter næringsbehovene til både valper og voksne hunder. Dette hermetiske fôret har en oppmalt struktur og uimotståelig smak som hunden din vil elske.

Hvordan det fungerer:

 • Lettfordøyelig fôr som støtter lett næringsopptak
 • Unik blanding av prebiotiske fibre er fordelaktige for gunstige tarmbakterier
 • Med Hill's ActivBiome+ ingrediensteknologi, en unik blanding av prebiotika som er klinisk dokumentert å raskt gi næring til tarmmikrobiomet
 • Høyt nivå av elektrolytter og B-vitaminer
 • Klinisk dokumenterte antioksidanter
 • Tilsatt omega-3- og omega-6-fettsyrer

Hvordan det hjelper:

 • Hill's Prescription Diet i/d hundefôr er et lettfordøyelig fôr med høy smakelighet som er klinisk dokumentert å redusere mage-tarmproblemer.
 • Velsmakende ernæring som erstatter tap av næringsstoffer
 • Virker raskt for å forbedre fordøyelse og avføringskvalitet
 • Gir energi og støtter et sunt immunforsvar
 • Tilfredsstiller næringsbehovet til valper og voksne hunder

Tilleggsinformasjon:

Hill's Prescription Diet i/d hundefôr gir hunden din all næringen den trenger. Spør din veterinær hvordan våre Prescription Diet-fôr kan gi din hund et lykkelig og aktivt liv.

Fôringsanbefaling :

Spør veterinæren din for ytterligere informasjon. Spør veterinæren din om spesifikke fôringsinstrukser til din hund. Anbefalt daglig mengde er bare en veiledning og et sted å begynne. Gram er den mest nøyaktige målingsformen; målingskopper er estimert ut fra gram.

For de beste resultatene:

 • Gå gradvis over til det nye fôret over en periode på 7 dager eller mer.
 • Det anbefales utelukkende å fôre med Prescription Diet tørrfôr og våtfôr.
 • Friskt drikkevann må alltid være tilgjengelig.
 • Sørg for at hundens tilstand følges opp av veterinær.
 • For å forhindre kvelning, oppbevar pakken utilgjengelig for barn og dyr.
Se alle produkter fra Hill's Prescription Diet
Innhold og ingredienser

Ingredienser :

Kjøtt og animalske derivater (kalkun 5 %), kornprodukter, egg og eggederivater, mineraler, derivater av vegetabilsk opprinnelse, oljer og fett, mineraler, frø, frukt. Lettfordøyelige ingredienser: Svinelever, ris, rismel, kalkun, tørkede hele egg, fiskeolje.

Tilsetningsstoffer (pr kg) :

Ernæringsmessige tilsetningsstoffer: 3b103 (jern) 14,1 mg, 3b202 (jod) 0,5 mg, 3b405 (kobber) 2,3 mg, 3b502 (mangan) 3,1 mg, 3b603 (sink) 36,4 mg.

Næringsinnhold :

Proteiner 6,6 %, fett 4,0 %, råfiber 0,49 %, råaske 1,8 %, vann 74,4 %, kalsium 0,29 %, fosfor 0,20 %, natrium 0,08 %, kalium 0,23 %, magnesium 0,03 %; pr. kg: Vitamin A 16064IU, Vitamin D3 212IU.