Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome Stew våtfôr til hund med kylling og tilsatte gulrøtter 12x354 g

Pris: 629,-
Utsolgt
Pris: 535,-
-15%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse
Har du spørsmål knyttet til veterinærfôret? Spør vår veterinær.
Produktbeskrivelse

Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome stuing til hund med kylling og tilsatte gulrøtter er et lettfordøyelig, komplett diettfôr som demper absorpsjonsproblemer i tarm og kompenserer for nedsatt fordøyelse hos voksne hunder. Dette fiberberikede fôret har et økt nivå av natrium og kalium, og inneholder lettfordøyelige ingredienser. Hill’s Prescription Diet Gastrointestinal Biome er et våtfôr til hund med et høyt fiberinnhold, som er klinisk vist å fremme regelmessig, sunn avføring på så lite som 24 timer, og bidra til å redusere risikoen for tilbakefall. Laget med ActivBiome+ ingrediensteknologi for å raskt gi næring til mikrobiomet i tarmen og hjelpe med å håndtere komplekse GI-problemer.

Hundens fordøyelseshelse kan bli negativt påvirket av mange ting, og når hunden har fordøyelsesproblemer er det en svært ubehagelig opplevelse for alle som er involvert. Den gode nyheten er at du kan hjelpe hunden med å føle seg bedre med et fôr som revolusjonerer måten vi håndterer fiber-responsive GI-problemer ved å sette mikrobiomhelse - det unike økosystemet i tarmen til hunden - i fokus ved GI-pleie. Hill’s ernæringsspesialister og veterinærer har satt sammen Prescription Diet Gastrointestinal Biome våtfôr til hund med ActivBiome+ teknologi, en proprietær blanding av prebiotika, som er klinisk vist å gjøre løs avføring fastere på 24 timer, og redusere risikoen for tilbakefall. Denne uimotståelige stuingen har velsmakende biter i passe størrelse i saus, og er laget av sunne ingredienser som kylling & gulrot som hunden din kommer til å elske.

Hvordan det fungerer:

 • Banebrytende ActivBiome+ teknologi gir næring til mikrobiomet i tarmen
 • Unik blanding av prebiotiske fibre
 • Stimulerer mikrobiomet i tarmen til å produsere gunstige postbiotika

Hvordan det hjelper:

Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome hundefôr forbedrer avføringskvaliteten innen 24 timer og hjelper til med å redusere risikoen for fremtidige episoder.

 • Virker raskt for å gi næring til mikrobiomet i tarmen og fremme sunn avføring
 • Fremmer gunstige tarmbakterier som bidrar til god fordøyelseshelse
 • Begrenser tilbakefall av fordøyelsesproblemer

Tilleggsinformasjon:

Hill's Prescription Diet Gastrointestinal Biome våtfôr til hund gir all den næringen hunden din trenger. Vennligst konsulter med veterinæren din for mer informasjon om hvordan våre Prescription Diet fôr kan hjelpe hunden din til å fortsatt nyte et aktivt og lykkelig liv.

Hill's PRESCRIPTION DIET Gastrointestinal Biome stuing til hunder med kylling og tilsatte gulrøtter er et komplett fullfôr for reduksjon av akutte malabsorpsjonsproblemer i tarmen og for å kompensere for dårlig fordøyelse hos voksne hunder. Dette diettfôret har et økt nivå av elektrolytter, lettfordøyelige ingredienser og et lavt fettnivå.

Fôringsanbefaling :

Spør veterinæren din om spesifikke fôringsinstruksjoner for din hund eller katt. Fôringstabellen er kun en veiledning. Gram er det mest nøyaktive målet.

For best resultater:

 • Gradvis overgang til det nye fôret over 7 dager eller mer.
 • Fôr eksklusivt med anbefalt Prescription Diet tørr- og våtfôr.
 • Ha alltid friskt vann tilgjengelig.
 • La veterinæren din monitorere hundens eller kattens tilstand.
 • For å hindre kvelning, hold emballasjen ute av rekkevidde for hunder og katter & barn.
Se alle produkter fra Hill's Prescription Diet
Innhold og ingredienser

Ingredienser :

Kjøtt og animalske derivater (kylling 8 %), derivater av vegetabilsk opprinnelse, kornprodukter, vegetabilske proteinekstrakter, grønnsaker (gulrot 0,8 %), oljer og fett, mineraler, frukt, frø. Lettfordøyelige ingredienser: Kylling, svinelever, rismel, risstivelse, vegetabilsk olje.

Tilsetningsstoffer (pr kg) :

Ernæringsmessige tilsetningsstoffer: 3b103 (jern) 10,6 mg, 3b202 (jod) 0,3 mg, 3b405 (kobber) 1,0 mg, 3b503 (mangan) 2,3 mg, 3b603 (sink) 33,7 mg.

Teknologiske tilsetningsstoffer: Kaliumalginat 4,8 g.

Næringsinnhold :

Proteiner 5,4 %, fett 3,2 %, råfiber 1,6 %, råaske 1,4 %, vann 78,5 %, kalsium 0,23 %, fosfor 0,12 %, natrium 0,07 %, kalium 0,20 %, magnesium 0,02%; pr. kg: Vitamin A 11 401 IE, vitamin D3 293 IE.