Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Fish4Cats Finest Adult Sardin Små biter 400 g

Pris: 79,-
Pris: 67,-
-15%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse
Velg variant

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Fish4Cats Finest Adult Sardin Små biter 1.5kg Tørrfôr med sardin er et komplett fôr med et høyt innhold av fisk og Omega-3. Sunt og smakfullt!

Unn katten din et deilig og fullverdig måltid ved å gi den Fish4Cats tørrfôr med sardin! Med over 65% fisk er dette et fôr med mye smak og et sunt innhold. Fet fisk slik som sardin er den beste kilden vi har til langkjedede Omega-3 fettsyrer som har mange helsefordeler for din katt. Blant annet kan det medvirke til en tilfredsstillende pels- og hudhelse i tillegg til at fettet smører kattens ledd. Dessuten er proteiner fra fisk lettfordøyelige og skånsomt for magen. Fôret har også et lavt innhold av mettet fett og sukker. Ikke noe lureri, bare deilig fisk! Et balansert innhold av mineraler og tranebær reduserer i tillegg belastning på nyre, og det virker forebyggende mot urinveisinfeksjon. Tørrfôret inneholder et tilpasset nivå av fiber som bidrar til enkel passering av hårballer. 

Fôret kommer i én størrelse på 1.5kg. Når du kjøper Fish4Cats Finest tørrfôr med sardin kan du enkelt velge autopåfyll i kassen så gir vi deg 10% rabatt på hver eneste levering!  Du velger selv hvor ofte du ønsker leveranse av produktet, også ordner vi resten. På denne måten har du én mindre ting å tenke på i hverdagen. Du blir fornøyd og katten din blir fornøyd, smart ikke sant? Autopåfyll er helt uten bindingstid og har ingen skjulte kostnader. Prøv det i dag, du kommer ikke til å angre! 

 

Fish4Cats Finest Tørrfôr med Sardin

  • Over 65% fisk
  • Fullverdig måltid
  • Lettfordøyelig
  • Skånsomt for magen
  • Lavt innhold av mettet fett og sukker
  • Naturlig rik på Omega-3
  • Bidrar til en sunn pels- og hudhelse
  • Smører og styrker ledd og bein
  • Reduserer belastningen på nyrene
  • Bidrar til passering av hårballer

 

Fôringsveiledning:
Server riktig mengde mat (se tabell bak på fôrpakken) i en fôrskål. Husk at katten din alltid må ha rikelig med kjølig, rent vann som er lett tilgjengelig. Ta i betraktning at mengdene vist i veiledningstabellen vil variere avhengig av vekt, fysisk aktivitetsnivå osv. Hvis det foretas noen endring i fôring, må det være gradvis over 4 eller 5 dager for å unngå forekomst av tarmsykdommer.NB! Hold posen godt lukket på et kjølig og tørt sted, over bakkenivå og unngå direkte sollys. Beskytt mot fukt.

Se alle produkter fra Fish4Cats
Innhold og ingredienser

Sammensetning: Laksemel (33%), fersk sardin (22%), søtpotet (17%), Kassava (13%), Lakseolje (8%), fordøyet fisk (2.5%), Bryggergjærekstrakt, Maltekstrakt, Solsikkeolje, Erterfibre, tørket Alge, tørket Tranebær, og mineraler.

Næringsinnhold: Råprotein 31%, Fett 19%, Råaske 8%, Råfiber 2.2%, Omega-3 fett 1.3%

Tilsetninger (pr kg): Vitaminer: Vitamin A 22,500 IE, Vitamin D3 1,850 IE, Vitamin E 550 IE

Sporstoffer: Chelater av Zink Amino syrer Hydrater 500 mg, Mangan Chelater av Amino syre Hydrate 133 mg, Kobber Chelater av Amino syre Hydrate 30 mg, Calcium vannfri Iodat 2.9 mg. Organisk Selen produsert fra Saccharomyse cerevisiae (CNCM I-3060) (selen deaktivert gjær) (3b 8.10) 87 mg, og Antioksidanter (Stabilisert med Rosemary og Tocopherol-rike ekstrakter)