Kjøp for over 599 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Fish4Cats Finest Adult Salmon (small kibble) 1,5 kg

Pris: 199,-
Pris: 169,-
-15%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse
Velg variant

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Fish4Cats Finest med laks er et komplett tørrfôr for katt med et rikelig innhold av fisk som gjør det til både et smakfullt og sunt alternativ for din katt.

Katter elsker smaken og lukten av fisk, og det er akkurat dette Fish4Cats tilbyr! Samtidig utgjør det et sunt og fullverdig måltid for katten din med over 65% fisk i fôret. Fisk inneholder protein som er lettfordøyelig, som gjør fôret til et skånsomt alternativ for kattens mage. Dessuten har Fish4Cats Finest Laks et lavt innhold av mettet fett og sukker. Fisk inneholder også høye verdier av Omega-3 som bidrar til en sunn pels- og hudhelse i tillegg til at det smører leddene. Et balansert innhold av mineraler med tilskudd av tranebær redusere belastning på nyrene og det virker forebyggende mot urinveisinfeksjon. Fôret inneholder dessuten et tilpasset nivå av fiber som bidrar til enkel passering av hårballer. 

 

Fôret kommer i en størrelse på 1.5kg. Når du kjøper Fish4Cats Finest tørrfôr med laks kan du enkelt velge autopåfyll i kassen så gir vi deg 10% rabatt på hver eneste levering! Du velger selv hvor ofte du ønsker leveranse av produktet, også ordner vi resten. På denne måten har du én mindre ting å tenke på i hverdagen. Du blir fornøyd og katten din blir fornøyd, smart ikke sant? Autopåfyll er helt uten bindingstid og har ingen skjulte kostnader. Prøv det i dag, du kommer ikke til å angre! 

 

Fish4Cats Finest Tørrfôr med laks

 • Over 65% fisk
 • Fullverdig måltid 
 • Lettfordøyelig
 • Skånsomt for mage
 • Lavt innhold av mettet fett og sukker
 • Naturlig rik på Omega-3
 • Bidrar til en sunn pels- og hudhelse
 • Smører ledd
 • Reduserer belastning på nyrene
 • Forebyggende mot urinveisinfeksjon
 • Bidrar til passering av hårballer

 

Husk å alltid sørge for at katten har tilgang til rent vann til enhver tid! 

Se alle produkter fra Fish4Cats
Innhold og ingredienser

Næringsinnhold: Råprotein (31%), fett (19%), råaske (8%), råfiber (2.2%), Omega-3 fettsyre (1.2%)


Sammensetning: Laksemel (33%), fersk laks (22%), søtpotet (17%), kassava (13%), lakseolje (8%), fordøyet fisk (2.5%), bryggergjærekstrakt, malt ekstrakt, solsikkeolje, ertefibre, tørket alge, tørket tranebær, mineraler


Tilsetninger (pr kg): Vitaminer: Vitamin A (22 500 IE), Vitamin D3 (1850 IE), Vitamin E (550 IE)


Sporstoffer: Chelater av zinc aminosyrehydrat (500mg), mangan chelater av aminosyrehydrat (133mg), kobber chelater av aminosyrehydrat (30mg), calsium vannfri lodat (2.9mg), organisk selen produsert fra saccharomyces cerevisiae (CNCM I-3060) (selen deaktivert gjær) (3b 8.10) (87mg), antioksidanter (stabilisert med rosmarin og tocopherol-rike ekstrakter).