Kjøp for over 599 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Fish4Cats Finest Adult Mackerel (small kibble) 400 G

Pris: 79,-
Utsolgt
Pris: 67,-
-15%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse
Velg variant
Produktbeskrivelse

Fish4Cats Finest tørrfôr med makrell, er et komplett fôr som inneholder rikelige mengder av fisk. Smakfullt og sunt!

La katten fin friste av Fish4Cats Finest tørrfôr med et høyt innhold av makrell! I tillegg til å være et fullverdig måltid for katten din med over 65% fisk, er proteiner fra sjømat lettfordøyelig og skånsomt for kattens mage. Fôret har også et lavt innhold av mettet fett og sukker. Ingen lureri, bare fisk! Fet fisk slik som makrell er den aller beste kilden vi har til langkjedede Omega-3 fettsyrer som har en rekke helsefordeler for katten din. Her kan vi for eksempel trekke frem at fettet smører kattens ledd i tillegg til å ivareta pels og hud. Et balansert innhold av mineraler og tranebær reduserer dessuten belastningen på nyrene og det virker forebyggende mot urinveisinfeksjon. Fôret inneholder et tilpasset nivå av fiber som bidrar til enkel passering av hårballer. 

 

Fôret kommer i én størrelse på 1.5kg. Når du kjøper Fish4Cats Finest tørrfôr med makrell kan du enkelt velge autopåfyll i kassen så gir vi deg 10% rabatt på hver eneste levering! Du velger selv hvor ofte du ønsker leveranse av produktet, også ordner vi resten. På denne måten har du én mindre ting å tenke på i hverdagen. Du blir fornøyd og katten din blir fornøyd, smart ikke sant? Autopåfyll er helt uten bindingstid og har ingen skjulte kostnader. Prøv det i dag, du kommer ikke til å angre! 

 

Fish4Cats Finest Tørrfôr med makrell

 • Over 65% fisk
 • Fullverdig måltid
 • Lettfordøyelig
 • Skånsomt for mage
 • Lavt innhold av mettet fett og sukker
 • Naturlig rik på Omega-3
 • Bidrar til en sunn pels- og hudhelse
 • Smører ledd
 • Reduserer belastningen på nyrene
 • Forebyggende mot urinveisinfeksjon
 • Bidrar til passering av hårballer

 

Husk å alltid sørge for at katten har tilgang på rent vann til enhver tid! 

Se alle produkter fra Fish4Cats
Innhold og ingredienser

Sammensetning: laksemel (33%), fersk Makrell (22%), søtpotet (17%), kassava (13%), lakseolje (8%), fordøyet fisk (2.5%), bryggergjærekstrakt, maltekstrakt, solsikkeolje, erterfibre, tørket Alge, tørket tranebær, og mineraler

 

Tilsetninger (pr kg): Vitaminer:  Vitamin A 22, 500 IE, Vitamin D3 1,850 IE, Vitamin E 550 IE

 

Sporstoffer: Chelater av Zink Amino syrer Hydrater 500 mg,  Mangan Chelater av Amino syre Hydrate 133 mg, Kobber Chelater av Amino syre Hydrate 30 mg, Calcium vannfri Iodat 2.9 mg. Organisk Selen produsert fra Saccharomyces cerevisiae (CNCM I-3060) (selen deaktivert gjær) (3b 8.10) 87 mg, og Antioksidanter (Stabilisert med Rosemary og Tocopherol-rike Ekstrakter)