Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Eukanuba Veterinary Diet Dog Joint Mobility 12 kg

Pris: 999,-
Pris: 849,-
-15%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse

På lager - sendes nå

Har du spørsmål knyttet til veterinærfôret? Spør vår veterinær.
Produktbeskrivelse

Eukanuba Veterinary Diet Dog Joint Mobility er et komplett fôr for voksne og senior hunder med lavt energinivå, leddproblemer eller stivhet

Eukanuba Veterinary Diet Dog Joint Mobility et komplett fullfôr til voksne hunder med lavt energinivå. Fôret bidrar til å kontrollere vekten og understøtter ledd som belastes på grunn av overvekt. Fôret forebygger hundens ledd- og bevegelsesproblemer, behandler og forebygger relaterte symptomer som forekommer, gir riktig ernæring som ivaretar allmenntilstanden, samt støtter opp under den aldrende hundens spesielle behov. Glukosamin og kondroitinsulfat, hjelper med å støtte leddenes helse og bevegelighet. Lav kalorimengde og L-karnitin hjelper hunden med å oppnå og opprettholde en optimal kroppsvekt, noe som reduserer belastningen på leddene og opprettholder muskelmassen.

Hvorfor velge Eukanuba Veterinary Diet Dog Joint Mobility:

  • Redusert fett som bidrar til å opprettholde en sunn vekt og som minimerer presset på leddene
  • Rensede kilder til glucosamin og chondroitinsulfat som gir byggesteinene til brusk, og det støtter sunne ledd
  • Inneholder passende nivåer av animalske proteiner av høy kvalitet som bidrar til å støtte muskelmasse og vitale organer hos eldre hunder
  • Inneholder Omega 3 som kilde til essensielle fettsyrer (EPA og DHA) som bidrar til en sunn hud og blank pels. Omega-3 har anti-inflammatoriske effekter som har en positiv innvirkning på bl.a. leddproblemer, hjertesykdommer, nyreproblemer og vektkontroll
  • Inneholder Omega 6, en flerumettet fettsyre som er essensiell for cellenes oppbygning og funksjon
  • Tilsatt Vitamin E, en antiokstidant som understøtter et sterkt immunforsvar
  • Tilsatt L-karnitin, en aminosyre som bidrar til et raskere stoffskifte og økt forbrenning, uten tap av muskelmasse
  • Inneholder Frukto-oligosakkarider (FOS), som kilde til probiotiske karbohydrater som kan bidra til å fremme gode bakterier og mikrober i fordøyelseskanalen og virker positivt for mage- og tarmhelse. Kan også bidra med å redusere luft i magen

Ekukanuba Veterinary Diets utgjør en rekke tørrfôr- og våtfôrsdietter for hunder og katter med formål om å ernæringsmessig håndtere et bredt spekter av helsemessige forhold for ditt kjæledyr. Sjekk alltid med veterinær før bruk av Eukanuba Veterinary Diets.

Bruksanvisning: Følg fôringstabellen på baksiden av sekken. Det anbefales at en veterinærs mening blir innhentet før bruk eller før du forlenger bruksperioden. Veterinæren din kan foreslå spesifikke fôringsinstruksjoner for hunden din, eller be deg om å følge standardporsjonene som er vist i fôringskartet. Benyttes til ønsket kroppvekt er oppnådd. 

Se alle produkter fra Eukanuba Veterinary Diet
Innhold og ingredienser

Sammensetning: Mais, tørket kylling og kalkun, hvete, durra, bygg, fiskemel, animalsk fett, betestriper, tørkede hele egg, hydrolyserte animalske proteiner, ølgjær, kaliumchlorid, natriumchlorid, natrium hexametafosfat, frukto- oligosakkarider, kalciumkarbonat, linfrø, glucosamin (718mg/kg), chondroitinsulfat (72mg/kg).

Analytiske bestanddeler: Proteiner 27,0%, fett 11,0%,  mineraler 7,10%, fiber 2,70%, vann 8,00%, kalsium 1,15%, fosfor 0,95%,.

Tilsetningsstoffer per KG: Per. Vitamin A: 70,000 IU, Vitamin D3: 900 IU, Vitamin E(a-tocopherol) 200 mg, L-carnitine 50mg, betakaroten 1mg. Omega 6 fettsyrer 1,75%, omega 3 fettsyrer 0,25%.