Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Eukanuba Tørrfôr til Stor Voksen Hund med Lam og Ris 12 kg

Pris: 929,-
Pris: 790,-
-15%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse
Velg variant

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Komplett vedlikeholdsfôr spesielt utviklet for å støtte voksne hunder (fra 1 til 6 år) av stor til meget stor rase (over 25 kg) med sensitiv mage, fordøyelse og hud.

Komplett hundefôr til voksne hunder av store hunderaser med smak av lam og fjærkre. Fôret inneholder ris som karbohydratkilde, noe som gjør det bedre egnet for hunder med sensitv eller følsom mage, hud og fordøyelse. Lam er også en proteinkilde som er ekstra snill for magen. Den sammensatte fiberblandingen i fôret med prebiotika og sukkerbete bidrar også til normal og god fordøyelse.

Fôret inneholder glukosamin og kalsium som bidrar til en sunn leddhelse og en sterk beinbygning slik at hunden ikke utvikler leddproblemer og kan ha det aktive livet den er skapt til å ha. Det inneholder også Omega 3- og 6-fettsyrer fra fiskeolje som bidrar til en sunnere hud- og pelshelse samt at det kan minske røyting. De unike sekskantede fôrkulene og DentaDefense tannpleiesystem bidrar til rene og sunne tenner over tid. Fôret er i tillegg beriket med gurkemeie som er en naturlig kilde til antioksidanter som styrker immunforsvaret. 

Eukanuba Store hunderaser Tørrfôr med Lam og Ris

 • 100% komplett og balansert tørrfôr – utviklet i samarbeid med veterinærer.
 • Et tilpasset innhold av protein og fett bidrar til redusert belastning av leddene hos voksne hunder av store raser.
 • Skreddersydd sammensatt fiberblanding med ris, prebiotika (FOS), MOS og sukkerbete som bidrar til sunn og normal fordøyelse.
 • Laget med lammekjøtt som er mildt mot magen.
 • Klinisk dokumentert reduksjon av tannstein i løpet av 28 dager. Reduserer plakk og holder tennene sterke.
 • Bidrar til naturlig forbrenning av kroppsfett samtidig som de sterke musklene bevares, med L-karnitin.
 • Fiskeolje som kan gi en blankere, tykkere pels og minske røyting. Også godt for normale ledd, klør og poter.
 • Støtter immunforsvaret med antioksidanter.
 • DentaDefense: De spesielle 3D DentaDefense fôrkulene er utviklet i samarbeid med Oral B, fjerner mekanisk tannbelegg og kan ved hjelp av mikro-Rengjøringskrystaller redusere nydannelse av tannstein med opp til 80%.
 • Uten farge-, aroma- og konserveringsstoffer.

   

Fôrveiledning

Sørg for at hunden alltid har tilgang til rikelig med friskt vann. Når du bytter til Eukanuba, bør du introdusere fôret gradvis over 4 dager. Vi anbefaler at du gir hunden mat to ganger om dagen. Del den daglige fôringsmegden angitt i tabellen på 2 måltider. Hunden kan spise mer eller mindre avhengig av alder, temperament og aktivitetsnivå.

*For hunder som veier < 25 kg anbefaler vi Adult Small & Medium Breed | Lam og ris

Se alle produkter fra Eukanuba
Innhold og ingredienser

Sammensetning: Tørket kylling og kalkun (en naturlig kilde til glukosamin og kondroitinsulfat), lam (14%), ris (14%),  mais, sorghum, bygg, tørkede hele egg, sukkerbete (2,6%), animalsk fett, hydrolisert kylling protein, kaliumklorid, natriumklorid, natrium heksametafosfat, fruktooligosakkarider (0,26%), kalsiumkarbonat, fiskeolje.

Næringsanalyse: Protein: 23,0%, Fettinnhold: 13,0%, Omega-6 fettsyrer: 1,82%, Omega-3 fettsyrer: 0,22%, Råaske: 6,7%, Råfibre: 2%, Kalsium: 1,35%, Fosfor: 1,07% .

Vitaminer: Vitamin A: 47848IU, Vitamin D3: 1588IU, Vitamin C: 60 mg, Vitamin E: 266 mg, L-karnitin: 50 mg, beta-karoten: 5 mg. Sporstoffer: Kobber: 10 mg, Jod: 2 mg, Jern: 54 mg,Mangan: 31 mg, sink: 91 mg, selen: 0,07 mg.