Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Canem Cat Litter Carbon kattesand 10 L

Pris: 199,-
Utsolgt
Pris: 169,-
-15%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse
Produktbeskrivelse

Canem Cat Litter Carbon er en ekstremt effektiv kattesand av høy kvalitet med aktivt kull. Kattesanden er uparfymert og inneholder 100% naturleire og aktivt kull. Passer godt til hjem med flere katter eller ukastrerte hannkatter. Når katten har gjort fra seg dannes tette klumper som er enkel å fjerne. Vær nøye med å ta bort klumpene daglig, da katter er svært renslige dyr, som er følsomme mot skitt. Den optimale klumpdannende evnen motvirker både vond lukt og at bakterier kommer i kontakt med bunnen av kattetoalettet.

Canem kattesand er skapt med ett mål for øye: å gjøre kattens liv, og ditt liv, enklere og mer behagelig. Med den avanserte formelen kan du nå si farvel til ubehagelige lukter og rotete rengjøringssesjoner for godt.
Canem Kattesand Carbon er laget av 100% naturlig leire og aktivt kull, og den er helt uparfymert og støvfri. Aktivt kull har luktabsorberende egenskaper da det fanger og binder luktstoffer raskt, noe som nøytraliserer vond lukt som det fort kommer fra et kattetoalett. 

  • Klumpende egenskaper: Vår kattesand klumper raskt og solid, noe som gjør rengjøringen en lek. Du trenger ikke lenger å kaste bort tid på å fjerne hele laget med sand – bare fjern klumpene som dannes, og spar både tid og penger.
  • Kraftig lukt-kontroll: Vår spesielle formel inneholder luktkontrollerende ingredienser som umiddelbart nøytraliserer dårlig lukt. Aktivt kull er kjent for sin utmerkede evne til å absorbere og nøytralisere dårlig lukt. Dette gjør det til en verdifull ingrediens i kattesand for å bekjempe den ubehagelige lukten av kattens avføring og urin. Aktivt kull kan raskt fange og binde luktstoffer, noe som bidrar til å holde luften i hjemmet friskere og mer behagelig.
  • Støvfri og allergivennlig: Vår kattesand er støvfri og skånsom mot kattens poter og din families helse. 
  • Langvarig: Vår kattesand er ekstremt effektiv, noe som betyr at en eske varer lenge. Du trenger ikke å bytte sanden like ofte, noe som sparer deg for tid og penger.
  • Miljøvennlig: Vi bryr oss om miljøet og har laget vår kattesand med naturlige materialer. Den er enkel å kaste og biologisk nedbrytbar.

Gi katten din den beste kattesanden, og opplev en enklere, mer hygienisk og mer behagelig hverdag for både deg og din firbente venn. 

Se alle produkter fra Canem